مواد لازم:

نشاسته ۲۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۱٫۵ لیتر
گلاب ۰٫۵ فنجان
روغن ۱۰۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :
نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ شود ، بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و خلال بادام را میشوئیم و

داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , مایه را در پیاله های کوچک بلوری میریزیم و روی آنرا با کمی پسته چرخ کرده تزیین میکنیم .

ممکن است به جای ۱۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود .

ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در اینصورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود بعد از رسوب شدن نشاسته آب آنرا خالی کرد و بعد آب منظور شده را با آن مخلوط نمود .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.