در این مقاله برای شما روش تهیه دسر مغز پسته را شرح داده*ایم.




مواد لازم

مواد ‏لازم
مقدار
مغز پسته 1 پیمانه
زعفران 1 ‏قاشق
نان سوخاری ۵ ‏عدد
شکر ١ ‏پیمانه
آب*لیمو ٢ ‏قاشق
طرز تهیه

‏شکر، زعفران و آب*لیمو را در یک استکان آب ریخته و به هم می*زنیم. سپس آن را روی شعله ملایم قرار داده تا تمامی مواد خوب مخلوط شوند و شهد مناسبی به وجود آید. شهد را با برس روی نان سوخاری می*مالیم و مغز پسته را روی آن*ها می*پاشیم. هر کدام از نان*ها را داخل یک ظرف کوچک گذاشته و اطرافشان را با خلال پسته و پودر نارگیل تزیین می*کنیم.




منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/862.html