در این مقاله شما را با روش پخت کیک اسفنجی مرکبات آشنا می کنیم.

زمان آماده کردن: 20 دقیقهزمان پخت : 50 دقیقه
  1. مواد لازم
    مقدار
    1 پرتقال 4 عدد متوسط
    2 شهد 6 قاشق غذاخوری ، به اضافه*ی کمی برای سرو کردن
    3 کره 200 گرم ، در دمای اتاق، به اضافه*ی مقداری اضافی برای چرب کردن
    4 شکر قهوه*ای نرم 200 گرم
    5 آرد 200 گرم
    6 بکینگ پودر 1 قاشق چای*خوری
    7 بادام* پودر شده 100 گرم
    8 تخم*مرغ بزرگ 4 عدد


فر را تا دمای 180 درجه گرم*کنید. قسمت رنگی روی پوست دو پرتقال را در یک کاسه*ی بزرگ رنده کنید. با یک چاقوی دندانه*دار پوست پرتقال*ها را کنده و هسته آن*ها را درآورید و سپس با ضخامت زیاد ببرید.شیره طلایی را کف یک ظرف کیک*پزی با قطر 23 سانتی که چرب کرده*اید بریزید. نیازی به صاف کردن ظرف نیست و نباید ته آن گشاد باشد، در غیر این صورت در شیره حباب ایجاد خواهد شد. بهترین تکه*های پرتقال را روی شیره گذاشته و دور هر کدام که متناسب نیستند را ببرید.باقی*مانده*ی مواد را در داخل کاسه*ای که پوست*های رنده*شده و پرتقال*های بریده شده در آن است بریزید. ترکیب را با همزن برقی خوب بزنید تا زمانی که صاف شود. سپس آن را با قاشق روی پرتقال*ها بریزید، به آرامی آن را پخش*کنید و با پشت قاشق در مرکز ترکیب یک سوراخ ایجاد کنید. این کار باعث می*شود که کیک به شکل متناسب بزرگ شود.برای 40 تا 45 دقیقه کیک را بپزید تا زمانی که وقتی فشار می*دهید سفت شده باشد. قبل از وارونه کردن اجازه دهید 5 دقیقه خودش را بگیرد. اگر دوست دارید شیره را روی آن بریزید و با فرنی یا بستنی میل کنید. منبعredirect.php?a=forums.pichak.net/2442.html: