خوردن غذاهای خوب می*تواند به شما جهت پیشگیری و درمان آنفولانزا کمک کند. ما شما را با ده غذای خوب، برای زمانی که به آنفلوانزا مبتلا می*شوید آشنا خواهیم کرد.

بستنی یخی

بستنی یخی می*تواند درد، تورم، خشکی و خارش گلو را آرام کند و همچنین جلوی بی آب شدن بدن را بگیرد که کلید مبارزه با آنفلوانزا است. دریافت مقدار کافی مایعات می*تواند مخاط را رقیق نگه داشته و به کاهش احتقان کمک نماید. بستنی یخی که 100% از آب میوه طبیعی تهیه شده باشد مصرف کنید تا مواد مغذی مهم را دریافت کنید و نه آب و شکر. طعم*های سیب، انگور یا توت فرنگی را امتحان کنید.
ساندویچ بوقلمون

بوقلمون حاوی پروتئین بدون چربی*ای است که برای غذای خوب ضروری می*باشد، اگر چه ممکن است این احساس را نداشته باشید، اما غذاخوردن می*تواند انرژی مورد نیاز برای مبارزه با بیماری*ها را به بدن شما بدهد. سس سیاه گیله (کران بری) را به عنوان طعم دهنده امتحان کنید.
آب سبزیجات

تهیه و مصرف سالاد احتمالا یکی از آخرین چیزهایی است که در حال بهبودی از آنفلوانزا تمایلی به انجام آن دارید. به جای آن یک لیوان سبزیجات کم سدیم بنوشید. به این ترتیب هم آنتی اکسیدانهای تقویت کننده سیستم ایمنی مصرف کرده*اید و هم به بدنتان آب رسانده*اید. اگر هوس طعم شیرین کرده*اید، آب میوه صد درصد طبیعی مصرف کنید.
سوپ مرغ

با سوپ مرغ بدن را تغذیه و آب*رسانی کنید. شواهد علمی وجود دارد که سوپ مرغ ممکن است به بهبودی کمک کرده و تاثیرات ضد التهابی خفیفی داشته باشد. مطالعات نشان می*دهند که سوپ تند مرغ می*تواند توانایی مژک*ها (بخش مو مانند بسیار کوچک در مجرای بینی) را بهبود ببخشد و از بدن در مقابل ویروس*ها و باکتری*ها محافظت نماید.
سیر

اگر به سیر علاقه داشته باشید، سیر می*تواند انتخاب خوبی برای طعم دار کردن غذاهایی مانند سوپ باشد. مشخص شده است که سیر خواص ضد میکروبی و تقویت*کنندگی سیستم ایمنی داشته و می*تواند احتقان را در شما کمی تخفیف دهد.
زنجبیل

از تهوع یا دل درد رنج می*برید؟ زنجبیل داروی خانگی است که اغلب برای آرام کردن این علائم مورد استفاده قرار می*گیرد. برخی از مطالعات بیان می*کنند که زنجبیل ممکن است به مبارزه با التهاب کمک کند. آن را به صورت تازه یا پودر شده به غذاها یا نوشیدنی*ها اضافه کنید.
چای داغ

چای سیاه، سبز و اولونگ، آنتی اکسیدان*هایی دارند که با بیماری مقابله می*کنند. همچنین نفس کشیدن در بخار آن می*تواند به کاهش احتقان کمک کند. یک قاشق عسل به چای اضافه کرده و یک لیمو را در آن بفشارید تا به آرام شدن گلو دردتان کمک کند. اگر کافئین شما را اذیت می*کند می*توانید از انواع گیاهی یا بدون کافئین استفاده کنید.
موز

موزهای کامل، قطعه قطعه یا پوره، برای معده سبک است. در صورتی که دچار علائمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال که اغلب در کودکان مبتلا به آنفلوانزا اتفاق میافتد، بوده*اید، موز می*تواند غذای مطمئنی برای شما باشد. موز(Banana) در کنار برنج(Rice)، سس سیب(Applesauce) و نان تست(Toast) رژیم غذایی برت (BRAT ) را تشکیل میدهد. این رژیم غذایی اغلب اولین غذایی است که پزشکان به افرادی که در حال بهبودی از آنفلوانزای معده هستند و آمادگی خوردن غذاهای جامد را دارند، پیشنهاد می*کنند.
نان تست

نان تست در رژیم غذایی برت وجود دارد و چیزی نیست که بتوان از آن چشم*پوشی کرد. اگر می*توانید غذایتان را مدیریت کنید، نان تست یا کراکر (نوعی نان خشک بدون شکر) را امتحان کنید. این مواد غذایی برای مبارزه با بیماری*ها مناسب هستند به اضافه این که در کنار سوپ رشته مرغ کاملا مناسب بوده و خرد کردن آن در دهان می*تواند شدت گرسنگی شما را در زمانی که معده تان غذای زیادی نمی*تواند تحمل کند، کاهش دهد.
نوشیدنی*های جایگزین غذا

اگر اشت*های شما بازگشته است، یکی از این نوشیدنی*ها را امتحان کنید تا مطمئن شوید کالری*ها و مواد مغذی مناسب را دریافت می*کنید. به دنبال نوشیدنی*های کم شکر بدون لاکتوز با حداقل 6 گرم پروتئین باشید. طعم*هایی مانند توت فرنگی و شکلات می*تواند دریافت مواد مغذی، کالری*ها و ویتامین*های ضروری را جذابتر کند.

منبع:
redirect.php?a=forums.pichak.net/2034.html