وسایل را هوشمندانه*تر نگه*دارید

هر چیز را در جایی نگه*دارید که از آن استفاده می*کنید. قابلمه و ماهیتابه*ها بهتر است در نزدیکی محدوده*ی آشپزی نگه*دارید. کاسه*هایی که برای مخلوط کردن غذا از آن استفاده می*کنید را نزدیک مکان آماده کردن مواد غذایی بگذارید. بشقاب، لیوان و ظروف لب تخت در نزدیکی ماشین ظرف*شویی باشند. دسته*بندی و نگه*داری

اشیای مشابه را با هم گروه*بندی کنید. قوطی، سینی و هر چیزی که برای آشپزی از آن استفاده می*کنید را دریک کابینت بگذارید. تمامی قاشق*های چوبی را در یک خمره یا ظرف قرار دهید. همه*ی ادویه*جات در یک کشو باشند. دسترسی راحت

وسایلی که بیشتر به آن نیاز دارید را در مکانی که بیشتر در دسترس است نگهداری کنید. چیزهایی که بیشتر استفاده می*کنید را در چشم بگذارید. وسایل سنگین را در قفسه*ای پایین و چیزهایی که کمتر به آن نیاز دارید را در کابینت*هایی که در ارتفاع هستند و یا در جای دیگری از خانه بگذارید. ( از یک چهارپایه تاشو در دسترس، برای این*گونه موارد استفاده نمایید )؛ برای مثال، اگر از یک بشقاب بوقلمون بسیار بزرگ، یک بار در سال استفاده می*کنید، اصلاً نیاز نیست آن را داخل آشپزخانه نگهداری کنید. در عوض آن را در یک قفسه*ی بالا در انباری یا گاراژ قرار دهید. وسایل قدیمی را دور بیندازید

هر سال، همه چیز را به*هم*ریخته و بررسی کنید. سالانه یک فهرست از تمامی وسایل، ظروف آشپزی و لوازم آشپزی بنویسید. وسایل غیرضروری و تکراری را که آسیب*دیده و تعمیر نمی*شوند یا چیزهایی که دیگر از آن استفاده نمی*کنید را دور بیندازید. داشتن ظروف نگهداری شفاف

وسایل کوچک آشپزخانه را در کابینت نگهداری کنید. در صورت امکان، از قوطی*هایی استفاده کنید که داخل آن دیده شود و دارای برچسبی باشد که خواندنش آسان است.
منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/2314.html