سبزی*ها و میوه*هایی که خریداری می*شوند باید قبل از مصرف مورد شستشو و ضد عفونی قرار بگیرند



با توجه به شروع افزایش دما و گرم شدن هوا و نیز دسترسی به مصرف انواع میوه*ها و سبزی*جات باید به توصیه*های لازم در رابطه با شستشوی میوه*ها و سبزی*ها توجه کرد.


سبزی*ها و میوه*هایی که خریداری می*شوند باید قبل از مصرف مورد شستشو و ضد عفونی قرار بگیرند.
سبزی*جات، میوه*ها به خصوص میوه*های بوته*ای که تخم انگل*ها به آنها می*چسبند، لازم است ابتدا در محلولی که با چند قطره مواد پاک کننده مثل محلول*های ظرفشویی در یک لیتر آب تهیه شده است به مدت ده دقیقه خوب خیس خورده و بمانند سپس آبکشی شده تا انگل*ها از آن*ها جدا شود، سپس در محلول*های ضد عفونی مخصوص که در داروخانه*ها موجود است به مدت تعیین شده باقی بمانند و در آخر خوب آبکشی شوند.


خیار به هیچ وجه با پوست مصرف نشود. میوه*های بوته*ای به خصوص توت*فرنگی باعث انتقال انگل*ها هستند که باید به خوبی شسته شوند.


منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]