در این مقاله روش تهیه مرغ شور و شیرین را به شما آموزش می*دهیم.


برای 4 نفرزمان آماده کردن : 15 تا 20 دقیقهزمان پخت : 20 دقیقه ارزش غذایی

  1. مقدار ارزش غذایی
    1 کالری 522
    2 پروتئین 27 گرم
    3 کربوهیدرات 31 گرم
    4 چربی 33 گرم
    5 چربی اشباع شده 6 گرم
    6 فیبر 2 گرم
    7 شکر 4 گرم
    8 نمک 2.9 گرم


مواد لازم

  1. مواد لازم
    اندازه
    1 سینه*ی مرغ 2 تا 3 عدد، بدون پوست و استخوان (با وزن کلی حدود 400 گرم)
    2 سس سویا 1 قاشق غذاخوری
    3 روغن کنجد 2 قاشق چای*خوری
    4 روغن آفتابگردان برای روغن*پزی عمیق و سرخ کردن سطحی
    5 خمیر تمپورا توضیحات در پایین آورده شده است
    6 فلفل قرمز کوچک 1 عدد، هسته و دانه*ها بیرون آورده شود , به تکه های بزرگ خرد شود
    7 هویج 1 متوسط، از قطر برش داده*شده
    8 گل سیر 2 عدد بزرگ، خردشده
    9 ریشه*ی زنجبیل 2 قاشق چای*خوری، تازه* و خردشده


برای سس

  1. مواد لازم
    اندازه
    1 سس سویا 3 قاشق غذاخوری
    2 شکر قهوه*ای 1 قاشق غذاخوری
    3 آرد ذرت 1 قاشق چای*خوری
    4 سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری



مرغ را به تکه*های کوچک بریده و با سس سویا و روغن کنجد ترکیب کنید. در یک کاسه، محتویات سس را با 100 میلی*لیتر آب سرد ترکیب کنید. یک بشقاب بزرگ را با کاغذ آشپزخانه بپوشانید.

روغن بادام*زمینی را در یک سرخ کن تا حدود 180 درجه سانتی*گراد گرم* کنید. سپس هر بار چند تکه مرغ را در خمیر غلتانده، سپس با استفاده از انبرک یا قاشق چاک*دار در روغن داغ قرار دهید، اما داخل ماهیتابه را خیلی پر نکنید. مرغ*ها را تا زمانی که ترد و طلایی شوند (حدود 2 دقیقه) بپزید. شاید لازم باشد که این کار را در چند مرحله انجام دهید، بنابراین هر بار مجدداً روغن را گرم*کنید. پس از اینکه تکه*های مرغ پخت، با انبرک یا قاشق آن*ها را خارج کرده و روی کاغذ روی بشقاب بگذارید تا روغن آن جدا شود .

یک ماهیتابه*ی گود را حرارت دهید تا گرم شود، حدود 3 قاشق غذاخوری روغن به آن افزوده و سبزیجات را با سیر و زنجبیل برای 3 دقیقه سرخ*کنید. سس را برای بار آخر هم زده و داخل ماهیتابه*ی گود بریزید، همان*طور که می*پزد آن را ترکیب کنید تا یک سس روشن به دست بیاید. اجازه بدهید که برای 1 دقیقه بجوشد، سپس روی مرغ پخش کرده و سرو نمایید.



منبع : wiki.5040.ir