در این مقاله روش پخت کیک میوه*ای کلاسیک را به شما آموزش می*دهیم.


زمان آماده کردن : 20 دقیقه مواد لازم

  1. مواد لازم
    مقدار
    1 سفیده*ی تخم*مرغ 1 عدد
    2 شکر 50گرم
    3 انگور سیاه یک دسته*ی کوچک
    4 برگ بو مقدار کافی
    5 کیک میوه* گرد 20 سانتی*متری
    6 نارنگی 1 تا 2 عدد
    7 انجیر تازه رسیده 1 تا 2 عدد
    8 کامکوات چند عدد
    9 فیسالیسredirect.php?a=* چند عدد
    10 روبان قرمز یا طلایی 65 سانتی


مواد لازم برای خامه*ی روی کیک

  1. مواد لازم
    مقدار
    1 سفیده*ی تخم*مرغ 2 عدد
    2 شکر قنادی 175 گرم


طرز تهیه

به آرامی سفیده*ی تخم*مرغ را در یک کاسه*ی کم عمق زده و شکر را روی یک سینی یا صفحه*ی پخت بپاشید. انگور و برگ*های بو را داخل سفیده*ی تخم*مرغ فرو برده یا از قلمو استفاده نمایید. اضافی آن را تکان داده و با شکر بپوشانید. برای حداقل 10 دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود، زمان ایده آل 30 دقیقه است.زمانی که برای تزیین کیک آماده بودید خامه*ی روی آن را درست کنید. یک کاسه*ی بزرگ را روی یک قابلمه آب در حال جوش بگذارید. اطمینان پیدا کنید که ته کاسه با آب برخوردی نداشته باشد. سفیده*های تخم*مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته و برای 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک خامه*ی غلیظ و شفاف ایجاد شود. زمانی که در حال هم زدن هستید هر چند دقیقه با استفاده از کاردک دور کاسه را تمیز کنید. خامه را روی کیک ریخته و با یک چاقوی لبه تخت، آن را روی کیک پهن کنید.نارنگی، انجیر، و کامکوات ها را نصف کرده و سپس به همراه فیسالیس روی سطح کیک خامه*ای قرار دهید. یک روبان دور پایه*ی کیک بسته و تا زمان رسیدن مهمان*ها کیک را در جایی خنک (اما نه در فریزر) قرار دهید.


منبع : wiki.5040.ir