در یکسری ظرف های کوچک در ابتدا آرد می مالیم و سپس خمیر آماده شده را در این قالب ها می ریزیم.سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم تا در یخچال بماند.


زمان لازم برای درست کردن مواد : 30 دقیقه
کل زمان لازم : 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد گفته شده برای 8 نفر می باشند.


مواد لازم :
مواد لازم برای درست کردن خمیر
یک و نیم فنجان آرد سفید صاف شده
نصف فنجان کره (برش داده شده به قطعات کوچک )
یک سوم فنجان شکر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
مواد لازم برای پر کردن داخل شیرینی ها
1 گرم پنیر خامه ای کم چرب
یک چهارم فنجان شکر
یک و نیم تا دو کیلو توت فرنگی
یک چهارم پیمانه ژلاتین


طرز تهیه :
1 - فر را در درجه 350 می گذاریم تا گرم شود. آرد ، کره ، شکر و نمک را در یک قابلمه ریخته و آنها را با یکدیگر ترکیب می کنیم .


2 - در یکسری ظرف های کوچک در ابتدا آرد می مالیم و سپس خمیر آماده شده را در این قالب ها می ریزیم.سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم تا در یخچال بماند.


3 - بعد از آن با استفاده از چنگال برش هایی را روی سطح خمیر می دهیم و سپس به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر می گذاریم تا زمانی که کاملا طلایی شود.


4 - در یک ظرف متوسط پنیر خامه ای و شکر را می ریزیم و کاملا آنها را با یکدیگر ترکیب می کنیم.


5 - توت فرنگی ها را دور تا دور شیرینی های آماده شده می چینیم.


6 - در یک ماهی تابه کوچک ، ژله را روی حرارت متوسط می گذاریم تا آب شده و ترکیب پنیر خامه ای و شکر را هم به آن اضافه می کنیم .سپس به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا بماند.





نکته :
بهتر است روی بدنه ی توت فرنگی ها را یک برش کوچک بزنیم تا مغز آن پیدا شود.






منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]