اکنون مایع تارت را داخل قالب و بر روی موزها ریخته ، طوری که تمام سطح را بپوشاند و بعد سطح آن را صاف می کنیم .

مواد تشکیل دهنده :
شکلات تلخ : 160 گرم
شکلات سفید : 150 گرم
موز : 2 عدد
کره : 150 گرم
بیسکوئیت گندمی : 2 بسته
پودر نارگیل : 2 الی 3 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو : 2 قاشق غذا خوری
دنت شکلات کارامل : 4 عدد


متن دستور آشپزی :
اول شکلات تلخ را به روش بن ماری آب می کنیم .


سپس بیسکوئیت ها را داخل مخلوط کن ریخته و میکس می کنیم و بعد کره را داخل آن ریخته و دوباره مخلوط می کنیم تا بیسکوئیت ها کمی حالت چسبندگی پیدا کنند .


قالب [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]تهیه کرده و آن را چرب می کنیم و مخلوط بیسکوئیت و کره را داخل آن می ریزیم و با دست وسط آن را کمی گود کرده و اطراف آن را همانند لبه درست می کنیم و آن را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال گذاشته تا سرد شود و بیسکوئیت خودش را بگیرد .


پودر کاکائو را کف ظرف می ریزیم و بعد موزها را بدون پوست حلقه حلقه های نازک کرده و در تمام ظرف بر روی پودر کاکائوها می ریزیم و بعد پودر نارگیل را روی آن ریخته و حالا شکلات آب شده را از روی بن ماری برداشته و 4 عدد دنت شکلاتی را با آن مخلوط کرده و خوب و سریع هم می زنیم .


اکنون مایع [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]را داخل قالب و بر روی موزها ریخته ، طوری که تمام سطح را بپوشاند و بعد سطح آن را صاف می کنیم .


حالا قالب خود را در یخچال قرار می دهیم و بعد از یک ساعت و نیم تا 2 ساعت که داخل یخچال خودش را گرفت آن را داخل ظرف دیگری قرار می دهیم یا بر می گردانیم و در نهایت با شکلات سفید و کمی پودر نارگیل آن را با سلیقه خود تزئین می کنیم .


تارت شکلات نارگیل شما آماده است .

منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]