کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: کیک گردو و موز

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    Icon16 کیک گردو و موز

    در این مقاله طرز تهیه کیک گردو و موز را به شما آموزش می*دهیم.



    قابل برش به 8 تا 10 تکه
    زمان اماده سازی 25 دقیقه
    زمان پخت : 50 دقیقه

    ارزش غذایی


    1. مقدار ارزش غذایی
      1 کالری 608
      2 پروتئین 8 گرم
      3 کربوهیدرات 56 گرم
      4 چربی 41 گرم
      5 چربی اشباع شده 19 گرم
      6 فیبر 2 گرم
      7 شکر 42 گرم
      8 نمک 0.74 گرم


    مواد لازم


    1. مواد لازم مقدار
      1 کره نرم شده 175 گرم، به اضافه*ی کمی برای چرب کردن
      2 شکر کاستر طلایی 175 گرم
      3 تخم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>مرغ 3 عدد
      4 آرد پفکی 140 گرم
      5 بادام<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>زمینی سائیده شده 85 گرم
      6 بکینگ پودر نصف قاشق چای*خوری
      7 شیر 100 میلی*لیتر
      8 موز 2 عدد رسیده و کوچک
      9 گردوی آمریکایی 50 گرم، خردشده، به اضافه*ی کمی اضافی


    مواد لازم برای کرم


    1. مواد لازم مقدار
      1 کره*ی نرم شده 85 گرم
      2 شکر قنادی 100 گرم ، الک شده
      3 عصاره*ی وانیل 1 قاشق چای*خوری



    فر را تا دمای 140 درجه سانتی*گراد گرم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>کنید. یک ظرف کیک پزی 900 گرمی را به وسیله یک تکه کاغذ مخصوص پخت کیک چرب کرده و آنرا ته آن پهن کنید. برای درست کردن خمیر کیک، کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا نرم شود. موزها را که چند تکه کرده*اید اضافه کرده و با تخم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>مرغ*ها، آرد، بادام<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>زمینی، بکینگ پودر و شیر هم بزنید تا زمانی که نرم شوند، هم زدن سبب خمیر شدن موزها می*شود. گردوها را ترکیب کرده، و سپس به داخل ظرف بپاشید. برای 40 تا 45 دقیقه بپزید تا طلایی و پف کرده شود. آن را در داخل ظرف خنک کرده ، و سپس دربیاورید.
    کره، شکر قنادی و وانیل را ترکیب کنید. آن را روی سطح کیک خنک شده ریخته و باقی*مانده تکه*های گردو را روی آن پخش*کنید.


    منبع : forums.pichak.net/2518.html







    ویرایش توسط nesa : سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۳ در ساعت ۱۵:۵۰

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •