* مرغ از جمله مواد اصلی تشكیل دهنده این كیك هستند. مواد لازم برای کیک: آرد سفید: 250 گرم شکر: 175 گرم کره: 150 گرم (و یا روغن جامد 120 گرم) بیکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری تخم*مرغ: 2 عدد شیر: یک پیمانه (یک لیوان معمولی) وانیل: نصف قاشق چایخوری مواد لازم برای تزئین کیک:" /> طرز تهیه کیک ایتالیایی+عكس
کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه کیک ایتالیایی+عكس

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۶ بهمن ۹۶ [ ۱۸:۳۹]
    نوشته ها
    332
    امتیاز
    10,186
    سطح
    1
    Points: 10,186, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsVeteran10000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    سپاس ها
    4
    سپاس شده 139 در 89 پست

    طرز تهیه کیک ایتالیایی+عكس


    آرد، بیکینگ پودر، شکر، وانیل و تخم* مرغ از جمله مواد اصلی تشكیل دهنده این كیك هستند. مواد لازم برای کیک:

    آرد سفید: 250 گرم
    شکر: 175 گرم
    کره: 150 گرم (و یا روغن جامد 120 گرم)
    بیکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری
    تخم*مرغ: 2 عدد
    شیر: یک پیمانه (یک لیوان معمولی)
    وانیل: نصف قاشق چایخوری
    مواد لازم برای تزئین کیک:
    شیر: 6 قاشق سوپخوری
    شکر: 100 گرم
    کره: 50 گرم
    عسل: 50 گرم
    گردوی خرد شده: 100 گرم
    زرده تخم*مرغ: 2 عدد
    طرز تهیه:
    آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم*مرغ را در ظرفی می*شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می*کنیم.
    کره را کمی گرم کرده داخل تخم**مرغ*ها می*ریزیم و هم می*زنیم تا تخم*مرغ**ها و کره مخلوط گردند.
    شیر را اضافه می*نماییم و مخلوط آرد و شکر را می*ریزیم و هم می*زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید.
    قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می*پاشیم و مایه را در قالب می*ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتی*متر خالی بماند.
    عسل، 50 گرم کره، 100 گرم شکر ، 6 قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می*ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می*دهیم تا بجوشد .
    دو عدد زرده تخم**مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می*ریزیم و هم می*زنیم .
    وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می*دهیم .
    فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می*کنیم .
    قالب را روی پنجره وسط فر قرار می*دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود .
    بعد قالب را بیرون می*آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می*دهیم .
    این کیک را می*توان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود و در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می*نمائیم



    تصاویر پیوست شده

  2. کاربر روبرو از پست مفید كليك سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (سه شنبه ۲۴ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •