تهیه سس خامه و تخم*مرغ نیاز به زحمت زیادی ندارد. در این صفحه با ما همراه باشید.


مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1 زرده تخم*مرغ ٣ ‏عدد
2 خامه ١٠٠ ‏گرم
3 ‏آب گوشت ١ ‏استکان
4 سرکه ٢ ‏قاشق
5 ‏آرد ١ ‏قاشق
6 نمک، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه

‏آرد را در کره سرخ می*کنیم. آب گوشت را کم*کم اضافه می*کنیم تا آرد گلوله نشود. سرکه، نمک و فلفل را داخل آرد می*ریزیم. سس را از روی شعله برمی*داریم و خامه*ی زده*شده را داخل آن می*ریزیم. تخم*مرغ*ها را هم زده و به مواد اضافه می*کنیم. آن*ها را مرتب هم می*زنیم تا سس مناسبی به دست آید.



منبع : wiki.5040.ir