کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه شیرینی شکلات پسته

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    جمعه ۱۴ آذر ۹۳ [ ۱۰:۳۸]
    نوشته ها
    329
    امتیاز
    2,195
    سطح
    1
    Points: 2,195, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    24
    سپاس شده 47 در 43 پست

    طرز تهیه شیرینی شکلات پسته



    کره، شکلات و شربت را روی حرارت کم، با هم مخلوط نمایید.

    مواد لازم برای تهیه شیرینی :
    کره : 125 گرم
    شکلات تلخ، خرد شده : 100 گرم
    شربت شکر : 1 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ : 1 عدد
    شکلات بیسکوییتِ فندقی : 220 گرم
    نارگیل رنده شده : یک سوم پیمانه
    شکر : نصف پیمانه
    پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه
    مغز پسته، خرد شده : نصف پیمانه

    مواد لازم برای تهیه سس شکلات :

    شکلات تلخ، خرد شده : 200 گرم
    کره، خرد شده : 50 گرم



    روش تهیه :
    _ ظرفی را که برای پخت شیرینی در نظر گرفته*اید، کمی چرب نمایید. داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، طوری که لبه های کاغذ از لبه های ظرف کمی آویزان شوند.

    _ کره، شکلات و شربت را روی حرارت کم، با هم مخلوط نمایید. بعد از اینکه حدود 3 الی 4 دقیقه جوشیدند و نرم و یکدست شدند، آن را از روی حرارت بردارید تا به آرامی سرد شود.

    _ یک تخم مرغ را در مخلوط شکلات بریزید و خوب به هم بزنید.

    _ بیسکوییت را خرد نمایید و آن را همراه با نارگیل، شکر، پودر کاکائو و پسته مخلوط کنید.

    _ مخلوط شکلات را به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید. ترکیب آماده شده را در ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانده*اید، بریزید. با استفاده از پشت چنگال روی شیرینی را به آرامی فشار دهید. درب آن را ببندید و در یخچال بگذارید تا کاملاً خودش را بگیرد.

    _ برای تهیه سس شکلات؛ شکلات و کره را در ظرفی با دیواره های بلند بریزید. ماهیتابه*ای را تا نیمه آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، ظرف حاوی کره و شکلات را داخل آن قرار دهید. کره و شکلات را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس آن را روی شیرینی که آماده کرده*اید، بریزید.

    _ شیرینی را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود. از یک چاقوی داغ برای بریدن شیرینی*ها استفاده نمایید و آن را به 24 تکه، برش بزنید.



    گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
    منبع : taste.com




  2. کاربر روبرو از پست مفید elya29 سپاس کرده است .

    behnam.sabet (جمعه ۱۵ اسفند ۹۳)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •