در مقاله*ی زیر با طرز تهیه پنکیک بلوبری آشنا شوید.


مواد لوازم

مواد لازم مقدار
1 آرد 200 گرم
2 کینگ پودر 1 قاشق چایخوری
3 تخم مرغ 1 عدد
4 شیر 300 میلی لیتر
5 کره به مقدار کافی
6 بلوبری 150 گرم
7 روغن آفتابگردان به مقدار کافی

روش تهیه

1 . آرد، بکینگ پودر و کمی نمک را در یک کاسه*ی بزرگ ترکیب کنید. تخم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>مرغ را با شیر هم زده و در وسط محتویات چاله ای ایجاد کنید و شیر را در آن قسمت ریخته و به هم بزنید تا یک خمیر صاف و ضخیم ایجاد شود. کره*ی ذوب*شده را با آن ترکیب کرده و به آرامی با نیمی از بلوبری*ها هم بزنید. 2 . یک قاشق چای*خوری روغن یا کره را در یک ماهیتابه*ی نچسب حرارت دهید. یک قاشق سوپ*خوری از خمیر پنکیک را داخل ماهیتابه بریزید و آن را به قطر حدود 7.5 سانتیمتر پهن کنید. هر بار 3 یا 4 پنکیک درست کنید. هر کدام را حدود 3 دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کنید تا زمانی که حباب*های کوچکی روی سطح هر پنکیک آشکار شود. سپس آن*ها را برگردانده و 2 تا 3 دقیقه دیگر سرخ کنید تا طلایی شود. روی آن*ها را با دستمال آشپزخانه بپوشانید که تا زمانی که بقیه خمیر سرخ می*شود، آنها گرم بمانند.

منبع "ویکی 5040