در زیر مواد و مراحل تهیه حاج*بادام برای شما شرح داده شده است.


مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1 ‏زرده تخم*مرغ ٣ ‏عدد
2 پودر قند ۵٠٠ ‏گرم
3 گلاب ١ ‏فنجان
4 هل ١ ‏عدد
5 مغز بادام ٢۵٠ ‏گرم
طرز تهیه

‏مغز بادام را داخل آب جوش خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. مغز بادام*ها را یک روز جلوی آفتاب می*گذاریم تا خشک شوند. سپس آن*ها را در ‏آسیاب می*ریزیم. زرده تخم*مرغ را با همزن می*زنیم تا سفت و سفید شود. مغز بادام، پودر قند، هل کوبیده شده و گلاب را با مواد ترکیب می*کنیم تا خمیر یکنواختی به دست آید ‏. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه پهن می*کنیم و به شکل لوزی برش می*دهیم. حاج*بادام را بلافاصله در مینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می*پزیم.


منبع: wiki.5040.ir