کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه کباب لبنانی

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    طرز تهیه کباب لبنانی

    طرز تهیه کباب لبنانی



    بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.

    مواد لازم :
    بلغور گندم : نصف پیمانه
    گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
    پیاز خرد شده : نصف پیاز
    زیره : نصف قاشق مرباخوری
    ماست چکیده : یک قاشق غذاخوری
    روغن کافی برای سرخ کردن


    مواد داخل کباب
    روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
    پیاز ریز خرد شده : یک عدد کوچک
    دانه کاج خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
    سیر له شده : یک عدد(حبه)
    فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین : از هر یک مقدار کمی
    کشمش پلویی خرد شده : یک قاشق غذاخوری
    گوشت چرخ کرده : یک کیلوگرم
    نمک : به اندازه کافی
    برگ گشنیز خرد شده : یک قاشق غذاخوری


    مواد سس تاهینی :
    تاهینی( ارده ) : ۴ قاشق مرباخوری
    ماست چکیده : ۴ قاشق غذاخوری
    آبلیمو : کمی
    روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
    آب : ۳ قاشق غذاخوری
    سیر له شده : یک حبه بزرگ


    طرز تهیه :
    بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
    برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.
    بلغور گندم را آبکش کنید و کنار بگذارید.
    در غذاساز، گوشت باقی مانده، پیاز و ادویه ذکر شده را مخلوط کنید.
    مواد را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید، ماست چکیده را اضافه کنید.
    مقداری از مواد بلغور را به دست بگیرید کمی صاف کنید و مقداری از مواد داخل را که تهیه کرده اید در داخل آن بریزید و کباب را ببندید. با بقیه مواد هم این کار را انجام دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    کباب ها را سرخ کنید.
    تمامی مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنید.


    منبع: seemorgh.com



    ویرایش توسط nesa : دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳ در ساعت ۱۵:۲۳

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •