راهی ساده برای تهیه پیراشکی گوشت.


مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1 ‏گوشت چرخ*کرده ٣۵٠ ‏گرم
2 پیاز 1 عدد
3 ‏رب گوجه*فرنگی 1 قاشق
4 ‏فلفل دلمه*ای 1 عدد
5 خمیر باگت ٢٠٠ ‏گرم
6 نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه

‏پیازها را خلالی کرده و در روغن سرخ می*نماییم. گوشت چرخ شده را افزوده و ‏تفت می*دهیم. رب گوجه را نیز به مواد فوق اضافه می*کنیم. نمک و فلفل را داخل مواد ریخته و شعله را خاموش می*کنیم.‏خمیر باگت را روی سطح صافی که آرد پاشی شده است با وردنه پهن می*کنیم. این خمیر کمی چسبنده است، پس بهتر است دستمان را با روغن مایع چرب کنیم. با قالب*های گرد خمیر را قالب زده و یک قاشق از مواد فوق را به همراه مقداری ‏فلفل دلمه*ای وسط خمیر می*گذاریم و دو طرف خمیر را به هم آورده و بقچه پیچ می*کنیم. سپس پیراشکی را در روغن فراوان و داغ سرخ می*کنیم. | خمیر باگت را از ‏فروشگاه*هایی که نان باگت می*پزند تهیه نمایید|.


منبع : wiki.5040.ir