در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: درخواست کد آهنگ برای بلاگفا

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۰۳ مهر ۹۳ [ ۱۷:۱۸]
    محل سکونت
    آذربایجان
    سن
    17
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    70
    سطح
    1
    Points: 70, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 0 در 0 پست
    حالت من
    Ashegh

    Icon2008 درخواست کد آهنگ برای بلاگفا

    [IMG]redirect.php?a=forums.pichak.net/pic/icon/icon2008.gif[/IMG] [IMG]redirect.php?a=forums.pichak.net/pic/icon/icon16.gif[/IMG] سلام.من هرکاری میکنم نمیتونم یه کد درست کنم.خواهش میکنم این کد رو برای من درست کنید. [IMG]redirect.php?a=forums.pichak.net/pic/icon/bow.gif[/IMG]
    اینم ادرس آهنگ.
    redirect.php?a=0up.ir/up8/guest/2-Vilaye-Man-2.mp3

  2. #2
    مدیر انجمن

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۲۳ تیر ۹۴ [ ۱۰:۵۸]
    نوشته ها
    1,341
    امتیاز
    11,561
    سطح
    1
    Points: 11,561, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassThree Friends1 year registered10000 Experience Points
    سپاس ها
    22
    سپاس شده 87 در 75 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi0914 نمایش پست ها
    [IMG]redirect.php?a=forums.pichak.net/pic/icon/icon2008.gif[/IMG] [IMG]redirect.php?a=forums.pichak.net/pic/icon/icon16.gif[/IMG] سلام.من هرکاری میکنم نمیتونم یه کد درست کنم.خواهش میکنم این کد رو برای من درست کنید. [IMG]redirect.php?a=forums.pichak.net/pic/icon/bow.gif[/IMG]
    اینم ادرس آهنگ.
    redirect.php?a=0up.ir/up8/guest/2-Vilaye-Man-2.mp3
    کد موزیک مورد نظر:

    کد HTML:
    <!-- Begin Music --><div align="center"><object type="application/x-shockwave-flash" data="redirect.php?a=www.sedayab.com/play.swf" width="160" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"> <param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="redirect.php?a=www.sedayab.com/play.swf" /> <param name="flashvars" value= "mp3=redirect.php?a=up.sedayab.com/1410992488.mp3&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&randomplay=1" > </object><br><a target="_blank" href="redirect.php?a=www.sedayab.com/?up=1410992488" >دريافت کد</a></div><!-- End Music -->

  3. کاربر روبرو از پست مفید sedayab سپاس کرده است .

    mahdi0914 (پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۳)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •