مواد لازم

• 300 گرم میگو یخ زده

• یک عدد پیاز کوچک خرد شده

• نصف قاشق چای خوری پونه خشک

• یک عدد برگ بو

• یک قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده

• سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون

• 300 گرم گوجه فرنگی پخته و نصف شده

• نصف قاشق چای خوری نمک

• فلفل تازه آسیاب شده

• یک و نیم قاشق چای خوری آرد ذرت

• 120 گرم پنیر فتای خرد شده




طرز تهیه

1. پیاز و چاشنی ها را در روغن سرخ کنید. گوجه های پخته شده و بدون آب را درشت خرد کنید. آب آن را کنار بگذارید. گوجه ها را نیز داخل ظرف بریزید و نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. آن را روی حرارت زیاد به مدت 5 دقیقه بپزید.

2. آرد ذرت و آب گوجه فرنگی ها را با هم مخلوط کنید، روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. میگو ها را به آن اضافه کنید روی حرارت ملایم بپزید تا صورتی رنگ شوند. سپس آن را از روی شعله بردارید و پنیر را به آن اضافه کنید. آن را داخل مخلوط پیاز بریزید و سرو کنید.