مواد لازم

• یک کیلو گوشت گاو

• یک عدد تخم مرغ زده شده

• 2 قاشق سوپ خوری برگ نعنا تازه

• نصف قاشق چای خوری شوید

• یک قاشق چای خوری سرکه

• 4 برش نان نرم

• 6 حبه سیر آسیاب شده

• یک عدد پیاز خرد شده

• نمک و فلفل




طرز تهیه

1. تمام مواد را با هم مخلوط کنید. آنها را به شکل توپ های اندازه گردو درست کنید. آنها را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. آنها را به سس اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه سرخ کنید.

2. در صورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید. گوشت ها را می توانید در برگ مو قرار دهید و در سس بپزید.