مواد لازم

• سه چهارم فنجان کره

• سه چهارم فنجان شکر

• یک عدد تخم مرغ

• دو عدد زرده تخم مرغ

• سه و نیم فنجان آرد

• یک عدد تخم مرغ زده شده

• دو قاشق چای خوری بکین پودر



طرز تهیه

1. شکر و کره را با هم مخلوط کنید تا شبیه خامه شود . تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ را به آن بیافزایید و هم بزنید تا پف کند. آرد و بکینگ پودر را نیز به آن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست درست شود.

2. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس از خمیر، حلقه هایی کوچک درست کنید.

3. آنها را در سینی پخت کلوچه که آغشته به کمی روغن کرده اید، بچینید و روی آنها کمی تخم مرغ زده شده بمالید. با حرارت ملایم، به مدت 10 دقیقه در فر بپزید