طرز تهیه پلو بحرینی



آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :



برای 4 نفر
مرغ 1قطعه (سینه)
كشمش نصف پیمانه (پلویی)
خلال بادام نصف پیمانه
گردو نصف پیمانه
زرشك نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
برنج 3پیمانه
پیاز 2عدد
لیمو عمانی 2قاشق غذاخوری (پودر)
دارچین نصف قاشق غذاخوری
هل نصف قاشق غذاخوری (پودر)
زعفران به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

پلو بحرینی یا تمن معروف ترین غذای سنتی كشور بحرین است كه مشابه این غذا در جنوب ایران هم پخته میشود.این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است..

طرز تهیه :

ابتدا برنج را در ظرف مناسبی به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را آبكش می*كنیم و در قابلمه موردنظر ریخته سپس لابه*لای آن پودر لیمو عمانی را می*ریزیم و می*گذاریم تا دم بكشد.
در ظرفی مناسب روغن داغ كرده و پیاز را نگینی كرده و در آن نیمه سرخ میكنیم و سینه مرغ را مكعبی خرد می*كنیم و به همراه آن در روغن تفت می*دهیم سپس مقداری نمك، فلفل، زعفران و رب می*ریزیم و مواد را مخلوط می*كنیم. به اندازه یك لیوان آب داخل مواد می*ریزیم و می*گذاریم تا بپزند.

كشمش را در كمی كره تفت می*دهیمتا پف كند. خلال بادام را در آب خیس می*كنیم تا نرم شود بعد جداگانه در كمی كره تفت می*دهیم، در صورت تمایل می*توانید كمی زعفران هم به آن اضافه كنید. گردو را هم نگینی خرد می*كنیم و جداگانه تفت می*دهیم. زرشك را نیز در كمی روغن، مقداری شكر و زعفران تفت داده و كنار می*گذاریم.

برنج كه دم كشید آن را در دیس یا ظرف موردنظر می*كشیم و روی آن را با همه مواد یعنی مرغ، كشمش، خلال بادام، گردو و زرشك تزیین می*كنیم.

نكات:

1)بهتر است مغزها را از شب قبل در آب و شكر خیس كنید و كمی به آنها گلاب بزنید تا خوشمزه تر و نرم تر شوند.

2)اگر دوست دارید این مواد را لا به لای پلو قرار داده و دم بیندازید.