در این صفحه طرز تهیه نان تست فرانسوی آماده شده است.












نان تست فرانسوی، که به عنوان روشی برای استفاده مجدد از نان های بیات شده ایجاد شد، غذایی عالی برای مصرف به عنوان صبحانه دوم بوده، و صبحانه*ای عالی برای یک هوای سرد می*باشد. گام های زیر را دنبال کنید تا شما هم بتوانید به زودی این غذای خوش*مزه را برای خانواده خود درست نمایید:


مواد مورد نیاز

یک تخم مرغ برای هر 2 تکه نانروغن زیتون و یا کره / مارگاریندارچین ( چاشنی برای طعم دادن)1⁄2 قاشق چای خوری ( 3 میلی لیتر ) عصاره وانیل (اختیاری)شکر قنادی، شربت ، مربا، و غیرهشیر ( بسته به تعداد تخم مرغ، 2 قاشق غذا خوری برای هر تخم مرغ )

مراحل

اجاق گاز و یا تابه برقی را در دمای متوسط تنظیم کنید. در صورتی که می*خواهید این نان را بر روی اجاق تهیه کنید ، ماهیتابه را به روی شعله قرار دهید. با استفاده از روغن زیتون و یا کره، داخل ماهیتابه را چرب کنید تا نان به آن نچسبد.






در صورت نیاز، کره را در داخل ماهیتابه بگردانید و مقدار اضافی آن را از ماهیتابه خارج کنید.







تخم مرغ*ها را در داخل یک کاسه بشکنید.






شیر، عصاره وانیل، و دارچین را به آن اضافه کرده و با یک چنگال به*خوبی هم بزنید.







زمانی که ماهیتابه به اندازه کافی گرم شد، حرارت را در حد کمتر از متوسط تنظیم کنید.








نان را در مخلوط تخم مرغ غوطه ور کنید.







کاری کنید که مخلوط، هر دو سمت نان و داخل آن را بپوشاند.






هر قطعه نان را در داخل ماهیتابه قرار دهید.




نان را تا زمانی که هر دو سمت آن طلایی شود سرخ کنید. (برای هر سمت، حدود 45 ثانیه طول می*کشد)







برای خوش*مزه کردن بیشتر، می توانید پوره سیب گرم ، دارچین، و یا شکر قنادی به نان اضافه کنید.




می*توانید در دو سمت نان، از سوسیس ، میوه، خامه زده شده ، تخم مرغ و ... نیز استفاده کنید. این*ها باعث ایجاد یک وعده غذایی فوق العاده می*شوند .


نان های تست را در داخل یک بشقاب قرار دهید. سپس با یک شربت میل نمایید.








نکته ها


می*توانید از نان*های تست خشک استفاده کنید و قبل از سرخ کردن، آن*ها را در داخل مخلوط خیس نمایید. نان*های تازه ممکن است باعث شل شدن نتیجه کار شوند.یک برآورد آسان برای مقدار اضافه کردن شیر ، اینست که شیر را به اندازه تخم مرغ های موجود در کاسه اضافه کنید.نان های دارچینی حجمی که ممکن است بتوانید در شیرینی فروشی و یا فروشگاه ها ها تهیه کنید، برای درست کردن تست عالی هستند.اگر اجازه دهید که تخم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>مرغ حدود 10 تا 15 دقیقه قبل از شکستن در دمای اتاق باقی بماند، خیلی راحت تر مخلوط می*شود.با استفاده از نان کشمشی کهنه می توانید نیاز به دارچین و عصاره وانیل را از بین ببرید.نان را در حرارت بالا سرخ نکنید زیرا قسمت خارجی آن خواهد سوخت، در حالی که قسمت داخلی آن هنوز خام است. سعی *کنید از حرارت متوسط استفاده کنید.پاشیدن شکر بر روی نان داخل تابه و سپس برگرداندن آن باعث می*شود که یک لایه نازک و ترد قند ذوب شده به روی نان تشکیل شود.برای مهمانی*ها و مناسبت های خاص، سعی کنید قبل از غوطه ور کردن نان در داخل مخلوط، توسط قالب*های برش شیرینی، آن را ببرید. این کار باعث دادن شکل*هایی به نان تست می*شود که برای مهمانی جالب است.نان تست فرانسوی در ابتدا به عنوان یک راه برای استفاده مجدد از نان بیات ساخته شده بود، بنابراین در صورتی که از نان بیات استفاده کنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت.

هشدارها

به طور کامل بپزید! تخم مرغ خام در صورتی که خورده شود می*تواند باعث بیماری شدید شود و نان تست فرانسوی خوب پخته نشده، هنوز هم ممکن است در داخل خود تخم مرغ خام داشته باشد.

اطمینان حاصل کنید که به هیچ یک از مواد تشکیل دهنده، حساسیت نداشته باشید.

خودتان را با اجاق گاز نسوزانید!


منبع : ویکی 5040