آرد 2 و 1/4 لیوان . پودر قند 1/2 لیوان . کره 220 گرم . اسانس وانیل 1 قاشق چایخوریگردوی خرد شده 1 لیوان . نمک 1/4 قاشق چایخوری . پودر قند 1 لیوان برای تزیین
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره نرم شده در دمای اتاق ، پودر قند و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس آرد و نمک را اضافه و با قاشق مخلوط کنید.
پس از اینکه مواد را مخلوط کردید و خمیر نرمی بدست آمد میتوانید گردوهای خرد شده را اضافه کنید ( با قاشق به ارامی مخلوط کنید ).
از خمیر کیک تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید و داخل سینی فر بچینید ، سینی را داخل فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید ، کیک ها را پس از خروج از فر سریع در پودر قند بزنید و پس از اینکه سرد شد سرو کنید ( میتوانید پس از سرد شدن مجدد در پودر قند بزنید ).نکته ها : اگر توپ های خمیری پیش از قرار دادن در فر شل بودند 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرید سپس در فر قرار دهید ، میتوانید به جای گردو از مغزهای دیگری هم استفاده کنید.
منبع : ویکی 5040