در این مقاله شما را با روش تهیه یخ در بهشت انار آشنا خواهیم کرد.





مواد لازم



- 2 فنجان آب انار

- دو سوم فنجان شکر


طرز تهیه


• شکر را در آب انار حل کنید، آن*ها را خوب هم بزنید تا دانه*های شکر کاملاً حل شوند.
• آب میوه را داخل کیسه زیپدار با گنجایش یک لیتر بریزید. زیپ کیسه را محکم ببندید.
• کیسه را روی یک سینی قرار دهید و در فریزر بگذارید. اجازه دهید تا وقتی که سفت شود در آنجا بماند. این کار حداقل دو ساعت طول می*کشد.
• کیسه را باز کنید و آب*میوه یخ زده را سریعاً قطعه*قطعه کنید و درون ظرف غذا ساز یا مخلوط کن باقدرت بالا بریزید.





• اجازه دهید تا زمانی که قطعات نرم شوند غذا ساز کار کند. ممکن است لازم شود که گاهی دستگاه را خاموش کنید تا قطعات یخ را جابجا کنید.




وقتی نرم شد، آن*ها را در یک ظرف فلزی بریزید. روی آن را با فویل بپوشانید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.




نکته:


یخ در بهشت، چند ساعت پس از تهیه بهترین بافت را دارد. اگر خیلی سفت شده بود و نمی*توانستید با اسکوپ از آن بردارید، آن را قبل از سرو کردن بیرون بیاورید تا کمی نرم شود.






منبع : wiki.5040.ir