کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه کیک موزی

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    طرز تهیه کیک موزی

    در این مقاله با روشی سریع و آسان برای تهیه کیکی لذیذ آشنا خواهید شد.




    برای این دستور پخت نیازی به همزن ندارید! تمیز کردن وسایل آن هم آسان است، اگر بخواهید می*توانید همه مواد را در یک کاسه مخلوط* کنید.
    بهترین موزها برای استفاده در کیک موز، موزهای زیاد رسیده و له هستند. حداقل نیمی از پوست زرد موز باید قهوه*ای بوده و خود موز باید نرم و در حال قهوه*ای شدن باشد.



    مواد لازم



    1. مواد لازم
      موز 2 تا 3 عدد بسیار رسیده ، پوست*کنده
      کره*ی ذوب*شده یک سوم پیمانه
      شکر 1 پیمانه (می*توانید در صورت تمایل از سه چهارم پیمانه شکر استفاده کنید یا اگر می*خواهید شیرینی کیک کمتر باشد حتی می*توانید این مقدار را به نصف پیمانه کاهش دهید)
      تخم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>مرغ زده*شده 1 عدد
      عصاره*ی وانیل 1 قاشق چای*خوری
      جوش*شیرین یک قاشق چای*خوری
      نمک مقدار کم
      آرد همه منظوره یک و نیم پیمانه






    روش پخت


    فر را تا 350 درجه*ی فارنهایت (175 درجه*ی سانتی*گراد) از پیش گرم کنید و یک قالب کیک 10 در20 را آغشته به کره کنید. در یک کاسه، موزهای رسیده را با چنگال له کنید تا یکدست شوند. کره*ی ذوب*شده را در موزهای له شده به هم بزنید.جوش*شیرین و نمک را اضافه کنید. شکر، تخم مرغ زده*شده و عصاره*ی وانیل را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید. مایه را در قالب کیک آماده*شده بریزید. بگذارید به مدت 1 ساعت تا ا ساعت و ده دقیقه ( بعد از 50 دقیقه بررسی کنید) در دمای 350 درجه*ی فارنهایت (175 درجه*ی سانتی*گراد)، یا تا زمانی که یک وسیله بررسی پختگی (مانند چاقو و یا چنگال) را وارد کیک کنید و تمیز بیرون آید (از مواد کیک به آن نچسبد) پخته شود. کیک را از فر بیرون بیاورید و روی یک قفسه کاملاً خنک*کنید. کیک موز را از قالب بیرون بیاورید. کیک را برش زده و سرو کنید. (می*توانید با استفاده از چاقوی برش نان، کیک را طوری ببرید که خرده ایجاد نکند.)


    منبع : wiki.5040.ir

    ویرایش توسط nesa : چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳ در ساعت ۱۱:۳۰

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •