نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه سوپ کلم

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۷:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    طرز تهیه سوپ کلم

    در این مقاله با روش تهیه غذایی ساده، مغذی و خوش طعم آشنا خواهید شد.



    وقتی بیمار هستید، اگر حوصله آشپزی داشته باشید، ترجیح می*دهید غذایی ساده، سبک، و مغذی درست کنید. این ویژگی*ها دقیقاً ویژگی سوپ کلم است. سوپ کلم غذایی شگفت*انگیز است. تنها چیزی که برای پخت آن نیاز دارید، کلم تازه، پیاز، رب گوجه*فرنگی، عصاره مرغ، و مقداری ادویه است. با وجود تعداد کم مواد تشکیل*دهنده، بدیهی است که کیفیت سوپ بستگی به کیفیت مواد مورد استفاده دارد. استفاده از عصاره مرغ خانگی بهتر است و رب گوجه*فرنگی خوب تفاوت زیادی در طعم ایجاد می*کند.

    مواد تشکیل*دهنده



    1. مواد لازم
      روغن زیتون 2 قاشق چای*خوری
      کره 1 قاشق چای*خوری
      تخم گشنیز نصف قاشق چای*خوری (یا یک چهارم قاشق چای*خوری تخم گشنیز آسیاب شده)
      تخم رازیانه نصف قاشق چای*خوری (یا یک چهارم قاشق چای*خوری رازیانه آسیاب شده)
      زیره سبز یک چهارم قاشق چای*خوری (یا یک هشتم قاشق چای*خوری زیره سبز آسیاب شده)
      پیاز یک متوسط و خردشده (حدود یک چهارم فنجان)
      کلم سبز 4 تا 5 فنجان که در اندازه نیم سانتیمتری خردشده (حدود 1کلم کوچک یا نصف کلم بزرگ)
      نمک نصف قاشق چای*خوری تا یک قاشق چای*خوری (بیشتر یا کمتر بودن آن بستگی به میزان نمک عصاره مرغ دارد)
      رب گوجه*فرنگی 420 گرم
      عصاره مرغ 4 فنجان
      فلفل سیاه تازه آسیاب شده





    طرز تهیه


    اگر از ادویه کامل (تخم گشنیز، رازیانه و زیره) استفاده می*کنیم آن*ها را در هاون بکوبید یا در آسیاب بریزید تا خوب آسیاب شوند.


    روغن زیتون و کره را در ظرف یک لیتریِ با کف ضخیم، با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و ادویه*های آسیاب شده را با آن ترکیب کنید. تا زمانی که پیاز نرم شود آن را بپزید (حدود 5 دقیقه)





    کلم خردشده را به ظرف اضافه کرده و آن را هم بزنید تا کلم با پیاز مخلوط شود. اگر از استوک بدون نمک استفاده می*کنید، نصف قاشق چای*خوری نمک به آن اضافه کنید. سپس رب گوجه*فرنگی را به غذا افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود.





    استاک مرغ را به ظرف اضافه کنید و بگذارید ملایم بجوشد. نمک آن را بچشید، در صورت لزوم می*توانید نمک بیشتری بریزید. حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه، یا تا زمانی که کلم کاملاً پخته شود، روی حرارت بپزد .




    فلفل سیاه آسیاب شده را هنگام سرو ، بر روی غذا بپاشید.


    منبع : wiki.5040.ir



    ویرایش توسط nesa : شنبه ۱۹ مهر ۹۳ در ساعت ۱۱:۱۴

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •