در این مقاله با روشی ساده جهت تهیه لیموناد هندوانه و تمشک سیاه آشنا خواهید شد.





مواد لازم



  1. مواد لازم
    هندوانه بدون دانه 900 گرم به صورت مکعبی خردشده
    تمشک یخ زده یا تازه یک فنجان (140 گرم)
    آب لیموی تازه گرفته*شده یک فنجان (240 میلی*لیتر) (آب حدود 8 لیمو)
    آب نارگیل یا آب تصفیه*شده یک فنجان (240 میلی*لیتر) (اگر از آب خالص استفاده می*کنید می*توانید کمی به آن شیرین*کننده مایع مانند عسل برای طعم شیرین*تر اضافه کنید )
    نمک دریایی کمی (اختیاری)
    یخ خردشده برای سرو
    قطعات هندوانه، تمشک و لیمو برای تزئین (اختیاری)





طرز تهیه


1. هندوانه، تمشک و آب لیمو را در یک مخلوط کن یا غذا ساز سرعت بالا، به صورت پوره در بیاورید تا مخلوطی یکدست شود. (بسته به اندازه مخلوط کن یا غذا سازتان می*توانید این کار را در چند مرحله انجام دهید)

2. آن را از یک الک یا صافی ریز عبور دهید و به پارچ بزرگی بریزید. آب نارگیل (یا آب خالص) را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.

3. این ترکیب را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.

4. یخ داخل لیوان*ها ریخته و ترکیب میوه*ها را بر روی آن بریزید و کمی آب گازدار یا دلستر روی آن بریزید تا کف روی آن ایجاد شود.

5. در هر لیوان مقداری نمک بریزید و آن را با قطعات هندوانه، تمشک یا لیمو در صورت تمایل تزئین کرده و سرو کنید.



منبع: wiki.5040.ir