شیر کاکائو شیری است که به آن شکلات یا کاکائو و شیرین کننده اضافه شده است. کاکائو محصولی است که از ۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح مصرف می شده و امروزه به دلیل اثرات انتی اکسیدانی مورد توجه قرار گرفته است. کاکائو غنی از زیر گروه هایی از فلاوونوئیدها است که به عنوان فلاونول نامیده می شوند و خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. خاصیت آنتی اکسیدانی کاکائو عمدتاً ناشی از ترکیباتی مثل اپی کاتچین، کاتچین و پروسیانیدین است. اگر چه اندازه گیری فلاوونوئیدها در انسان مشکل می باشد، اما مصرف کاکائو در انسان همراه با افزایش سلامت گزارش شده است.
شیر شکلات خاصیت شفابخش و تقویت کننده دارد و به بازسازی ماهیچه*ها کمک می*کند.
نوشیدن شیر شکلات بدون چربی پس از تمرین ورزشی می*تواند به احیای بدن و تقویت دوباره آن کمک کند. مصرف این نوشیدنی سبب می*شود که بدن برای انجام تمرینات بعدی دوباره آماده شود.
های ورزشی کربوهیدراتی مقایسه شده است.
ورزشکاران می*توانند، شیر شکلات بدون چربی را بعنوان یک جایگزین تغذیه*ای اقتصادی به جای سایر نوشیدنی*های ورزشی نیروزا و مغذی برای ترمیم ماهیچه*های اسکلتی پس از... ادامه مطلب در nikoo.cim
منبع: نیکو