*تری" /> روش پوست* کندن، خردکردن، و رنده کردن زنجبیل
کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: روش پوست* کندن، خردکردن، و رنده کردن زنجبیل

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    روش پوست* کندن، خردکردن، و رنده کردن زنجبیل

    • ممکن است برای زیبا کردن غذای خود بخواهبد زنجبیل را پوست کنده و خرد کنید. آیا با روش انجام آن آشنا هستید؟




      آیا نیازی به کندن پوست زنجبیل وجود دارد؟ نه واقعاً، ولی ممکن است برای زیباتر کردن غذای خود بخواهید این کار را انجام بدهید. من دوست دارم پوست زنجبیل را با لبه یک قاشق جدا کنم. پوست زنجبیل تازه آن*قدر نازک است که شما اصلاً نیازی به جدا کردن آن ندارید. زنجبیل*های کهنه*تر، نظیر آن*هایی که معمولاً در بقالی*ها پیدا می*کنید، پوست محکم*تری شبیه کاغذ دارند که شاید بخواهید آن را جدا کنید. اگر زنجبیل را برای مدتی آویزان کنید یک مقدار چروک می*خورد که به*راحتی پوست آن با قاشق جدا نمی*شود. شما برای پوست کندن آن به یک چاقوی میوه*خوری نیاز خواهید داشت.



      مواد لازم


      • یک تکه ریشه زنجبیل تازه و سفت


      روش کار


      کندن پوست زنجبیل با قاشق





      یک تکه ریشه زنجبیل را محکم در یک دست و قسمت گودی قاشق را محکم در دست دیگر نگه*دارید. (دقت داشته باشید که شما می*توانید یک تکه زنجبیل را جدا کرده و فقط پوست آن قسمت را جدا کنید) لبه یک قاشق را روی پوست زنجبیل بکشید تا پوست آن را جدا کنید. کار پوست کندن زنجبیل را تا آنجا که فکر می*کنید به آن نیاز دارید ادامه دهید. (زنجبیل اگر با پوست نگه*داری شود، مدت بیشتری تازه خواهد ماند.


      قطعه*قطعه کردن و بریدن زنجبیل به شکل چوب*کبریت


      1. زنجبیل بافتی کاملاً رشته*ای دارد. این رشته*ها در راستای ریشه زنجبیل و تکه*های آن است. قسمت پوست*کنده شده آن را از سرتاسر بافت رشته*ای قطعه*قطعه کنید تا دوایری سکه مانند به دست بیاید.



      2. اگر دستور پخت شما به زنجبیل خردشده یا به شکل چوب*کبریت نیاز دارد، دو یا سه تکه دایره*ای را روی هم قرار دهید و به*صورت شیاری برش دهید.


      خرد کردن یا ریز کردن زنجبیل


      اگر دستور تهیه شما به زنجبیل خردشده یا ریز شده نیاز دارد، زنجبیل*های چوب*کبریتی را که در قسمت قبلی آماده کرده بودید به*صورت عرضی برش دهید.


      رنده کردن زنجبیل


      راحت*ترین راه رنده کردن زنجبیل این است که یک تکه از آن را در پلاستیک پیچیده و در فریزر قرار دهید و زمانی که به زنجبیل رنده شده نیاز داشتید آن را از فریزر خارج کنید و پوست آن قسمتی را که می*خواهید بتراشید (درصورتی*که می*خواهید، این کار واقعاً لازم نیست) و با رنده ریز زنجبیل را رنده کنید. همان*گونه که در موقع قطعه*قطعه کردن زنجبیل انجام دادیم، آن را به*صورت عرضی و از سرتاسر بافت رشته*ای رنده کنید.



      منبع: wiki.5040.ir

    ویرایش توسط nesa : یکشنبه ۲۷ مهر ۹۳ در ساعت ۱۶:۴۹

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •