روش تهیه شربت آبلیموی لذیذ و خوش طعم.



شربت یخی آب*لیمو (سوربه لیمو) که رضایت*بخش و با طراوت است را می*توانید به عنوان هضم*کننده بعد از غذا و یا به عنوان نوشیدنی در طول روز استفاده کنید.

مواد لازم



  1. مواد لازم
    1
    لیمو
    900 گرم
    2 آب دو لیوان
    3 شکر 200 گرم
    4 سفیده تخم*مرغ دو عدد (انتخابی)





طرز تهیه


از ترکیب آب، شکر، و قطعات کوچک پوست لیمو شربتی ساده تهیه کنید. این ترکیب را به مدت 5 تا 6 دقیقه بجوشانید، سپس آن را کاملاً سرد کنید. شربت غلیظ آماده*شده را از صافی رد کنید و سپس آب لیموی صاف شده را به آن اضافه کنید.
اگر شما بستنی*ساز دارید، شربت آماده*شده را در دستگاه بریزید و آن را روشن کنید تا زمانی که شربت به قوام دلخواهتان برسد.

در غیر این صورت، ترکیب را در کاسه*ای ریخته و برای ده دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس آن را بردارید و با استفاده از یک همزن، کریستالهای یخ آن را بشکنید. دوباره برای ده دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و این کار را تکرار کنید، مواظب باشید که مدام شربت را هم بزنید تا از تشکیل کریستالهای یخ جلوگیری کنید.

اگرمی خواهید یک شربت نرم و مخملی داشته باشید، می*توانید دو عدد سفیده تخم*مرغ، که توسط همزن آن*قدر هم زده*اید که حالت جامد گرفته است، را زمانی که مخلوط شروع به سفت شدن می*کند به آن اضافه کنید. ریختن شربت در سفیده تخم*مرغ را به دقت و با استفاده از همزن از پایین به بالا انجام دهید.

توصیه*های سرآشپز


برای جلوگیری از تلخی شربت مطمئن شوید که فقط از قسمت زردرنگ پوسته لیمو استفاده کرده*اید. قسمت سفیدپوست که کم است می*توان گس و تلخ باشد.

تاریخچه غذا


تفاوت بین بستنی و سوربه در این است که در تهیه بستنی شیر به کار گرفته می*شود، درحالی*که در تهیه سوربه فقط از آب و شکر استفاده می*شود.

با توجه به سادگی دستور تهیه جای تعجب ندارد که قدمت سوربه از بستنی بیشتر باشد. حتی در دورافتاده*ترین تمدن*ها، افراد برف و یخ را در اتاقک*هایی در زیرزمین ذخیره می*کردند، تا بتوانند در اوقات گرم*تر سال از آن استفاده کنند. اولین مورد ثبت*شده از ترکیب آب میوه با یخ بیش از 3000 سال پیش در چین بوده است.

در مصر باستان این سنت بزرگان بود که به مهمان خود، جامی نقره*ای که نیمی از یخ و نیمی از آب میوه پر شده بود تعارف کنند. حتی این اعتقاد وجود دارد که کلئوپاترا این نوشیدنی را برای ژولیوس سزار سرو کرده است. در واقع رومی*ها اعتقاددارند که اولین افرادی بودند که خوراکی*های متراکم*تر و پیچیده*تر را ابداع کردند، که طبق دستور تهیه پلنی پیشکسوت، از ترکیب یخ، عسل و میوه آماده می*شد.

احتمالاً شربت*های مدرن از این طرز تهیه مشتق شده*اند. استفاده از شکر به جای عسل به جمعیت عرب ساکن سیسیل نسبت داده شده است.

آیا می*دانستید که....


کلمه sorbet (سوربه) از کلمه عربی شربت و آن هم به نوبه خود از فعل شرب به معنای نوشیدن گرفته شده است.


منبع: wiki.5040.ir