طرز تهیه ترشی پیاز شکم پر



پیازها را از سرکه در آورده و پره*های آنها را جدا می*کنیم.


مواد لازم :

پیاز سفید کشیده : سه عدد


فلفل دلمه*ای سبز و زرد خلال شده از هر کدام : یک عدد


لوبیا سبز : یک پیمانه(۱۰۰ گرم)


هویج خلال شده متوسط : دو عدد


ساقه پیازچه : به میزان لازم


سرکه سفید : دو پیمانه


سیر خرد شده : دو حبه


نمک و فلفل : به میزان لازم




طرز تهیه :


انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق از سر تا انتهای آنها ایجاد نموده و درون سرکه به مدت یک هفته می*گذاریم تا نرم شوند.
لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت می*گذاریم تا نرم شوند. پیازها را از سرکه در آورده و پره*های آنها را جدا می*کنیم.
در ظرفی هویج، فلفل دلمه*ای، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و داخل هر پره پیاز، مقداری از مواد را ریخته، سپس پره*های پیاز را روی هم آورده و به کمک ساقه پیازچه می*بندیم تا مواد از داخل آن خارج نشود.





گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ