شما با رژیم غذایی خود می توانید جلوی بسیاری از بیماری ها و مشکلات سلامتی خود را بگیرید. در این مقاله شما را با غذاهایی ضد سرطان آشنا خواهیم کرد.



غذایی که برای شام صرف می*کنید، بر روی احساسی که بعد از 15 دقیقه خواهید داشت تأثیر می*گذارد، اما می*تواند در بلندمدت هم تفاوت زیادی ایجاد کند. مصرف بیشتر میوه*ها، سبزیجات و غلات کامل، برنامه*ای هوشمندانه برای پیشگیری از سرطان است، اما برخی از مواد غذایی هستند که ممکن است از شما محافظت بیشتری انجام دهند. این اقلام را به لیست خرید خود اضافه کنید:




کلم ها



کلم بروکلی خام، کلم برگ، و گل*کلم، دارای گلوکوزینولات هستند که نوعی ریزمغذی است که می*تواند به شروع تولید آنزیمهای سم زدا کمک *کند.


گریپ*فروت


این میوه*های آبدار از خانواده*ی مرکبات – در کنار فلفل دلمه*ای و پرتقال- مملو از ویتامین سی می*باشند که می*تواند از تشکیل ترکیبات سرطان*زا جلوگیری کند.



گوجه*فرنگی


لیکوپن (ماده*ی شیمیایی*ای که به گوجه*فرنگی رنگ قرمزش را می*دهد)، آنتی اکسیدانی قوی است. مطالعات نشان داده*اند که این ماده می*تواند از گسترش سرطان سینه، ریه، و مخاط رحم جلوگیری کند.


پی کان(گردوی آمریکایی)


گردوی آمریکایی مانند گردو و انار دارای الاجیک اسید است که بر اساس یافته*های تحقیقات، از رشد سلول سرطانی جلوگیری می*کند.

چای



در مقایسه باکسانی که چای نمی*نوشند، افرادی که به طور منظم چای(سبز، سیاه، اولانگ، یا سفید) مصرف می*کنند، در معرض خطر کمتری از سرطان*های خاص مانند سرطان سینه، روده*ی بزرگ، ریه، و تخمدان قرار می*گیرند.


زنجبیل


بنا بر پژوهش*ها زنجبیل تازه و یا خشک*شده دارای خواص آنتی اکسیدانی است که ممکن است در پیشگیری از سرطان کمک کند.


رزماری



رزماری دارای کارنوزول است که یک ماده*ی شیمیایی طبیعی بوده و مشخص شده است به طور بالقوه خطر سرطان سینه را کاهش می*دهد.

حبوبات


از آنجا که نخود و لوبیای خشک دارای مقدار فراوانی فولات (نوعی ویتامین ب که تقسیم سلولی سالم را تقویت کرده و سلول*های آسیب*دیده را ترمیم می*کند) است ، خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش می*دهند.


غلات کامل


مواد غذایی*ای مانند برنج قهوه*ای، جو دوسر، و ذرت، همگی دارای مقدار زیادی فیبر هستند که مشخص شده است که خطر ابتلا به سرطان کولورکتال( روده*ی بزرگ) را کاهش می*دهند.



میوه*های سته


درحالی*که همه*ی انواع سته دارای الاجیک اسید هستند، اما توت*فرنگی و تمشک بهترین آن*ها برای پیشگیری از سرطان*های پوست، مثانه، ریه، مری، و سینه به شمار می*روند. این ماده*ی شیمیایی به عنوان آنتیاکسیدانی قوی عمل می*کند و سلول*های سرطان*زا را خنثی کرده و گسترش سلول*های سرطانی را کند می*کند.


منبع: wiki.5040.ir