کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: یک رویه کیک سه سوته درست کنید

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    یک رویه کیک سه سوته درست کنید

    یک رویه کیک سه سوته درست کنید



    اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید این رویه را امتحان کنید درست کنید.

    کیک بدون رویه مزه ندارد. به همین دلیل است که بیشتر کودکان و بزرگسالان موقعی که سوال می شود، چه نوع کیکی می خواهید، جواب می دهند شکلاتی یا خامه ای و به ندرت می شنوید ساده. اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید رویه سفیده تخم مرغ درست کنید!


    مواد لازم برای دو و نیم پیمانه
    شکر: یک و نیم پیمانه
    سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
    شیره ذرت : یک قاشق غذاخوری
    کمی نمک


    طرز تهیه
    _ تمامی مواد را در ظرف بزرگ بریزید، سپس ظرف را روی آب در حال آرام جوشیدن قرار دهید. کف ظرف نباید با آب تماس پیدا کند.


    _ مواد را با سرعت بالا با همزن دستی برقی هم بزنید (تقریباً ۲ دقیقه) تا شکر آب شود سپس از روی حرارت بردارید.


    _ هم زدن را به مدت ۷ دقیقه ادامه دهید تا رویه کیک غلیظ و براق شود و ۳ برابر حجم بگیرد. پس از این که کاملاً خنک شد، کیک را که کاملاً خنک شده است، تزیین کنید.




    گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ





  2. کاربر روبرو از پست مفید nesa سپاس کرده است .

    parisa6780 (سه شنبه ۰۵ دی ۹۶)

  3. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷ [ ۱۸:۲۸]
    نوشته ها
    7
    امتیاز
    631
    سطح
    1
    Points: 631, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست
    رویه های خامه ای کیک یه چیز دیگه س. میشه یه آموزش برای درست کردن رویه خامه ای کیک بذارید. همون خامه های فرم گرفته ای که برای کیک تولد ها استفاده میشه

  4. #3
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۰۸ بهمن ۹۷ [ ۲۱:۵۱]
    سن
    33
    نوشته ها
    3
    امتیاز
    792
    سطح
    1
    Points: 792, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    عالی

    redirect.php?a=parsianpools.com/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AC%DA%A9%D9%88%D8%B2%DB%8C/

  5. #4
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷ [ ۱۸:۲۸]
    نوشته ها
    7
    امتیاز
    631
    سطح
    1
    Points: 631, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست

    طرز تهیه خامه کره ای

    مرحله اول: الک کردن پودر شکربهتر است که پودر شکر را الک کنید، هر چند که در دستورالعمل ذکر نشده باشد. اگر پودر شکر را الک نکنید، به احتمال زیاد کرم کره*ای شما یکدست نخواهد شد.الک کردن پودر شکرمرحله دوم: به هم زدن کرهاگر کره را از یخچال خارج می*کنید، صبر کنید تا به دمای محیط برسد سپس کره را به هم بزنید تا زمانی که نرم و روشن شود. در جلسه*ی نهم دوره*ی جامع مبانی کیک*پزی، به هم زدن کره آموزش داده شده است.به هم زدن کرهمرحله سوم: اضافه کردن شکربه اندازه*ی 1/4 یا 1/3 پیمانه، شکر اضافه کنید. توجه کنید که این مقدار از شکر را به صورت یکجا اضافه نمایید.اضافه کردن شکرمرحله چهارم: تمیز کردن کاسهحداقل یکبار بعد از اضافه کردن شکر، اطراف کاسه را تمیز کنید و مطمئن شوید که کل شکری که اضافه کرده*اید وارد مخلوط شده است. همچنین قبل از اضافه کردن شیر، کاسه را تمیز کنید.تمیز کردن کاسهمرحله پنجم: اضافه کردن شکر بیشتراضافه کردن شکر را ادامه دهید تا زمانی که کل شکر مورد استفاده قرار گیرد. در هر مرحله بعد از اضافه کردن شکر، اقدام به تمیز کردن کاسه نمایید.اضافه کردن شکر بیشترمرحله ششم: اضافه کردن شیربه مقدار مورد نیاز شیر اضافه کنید. اضافه کردن شیر باعث روان*تر شدن مخلوط می*شود و در نتیجه، کرم کره*ای به راحتی روی سطوح مختلف پخش می*گردد.اضافه کردن شیرشما می*توانید بلافاصله از کرم کره*ای تهیه شده استفاده نمایید و یا برای استفاده در آینده آن را فریز کنید. توجه کنید که می*توان کرم کره*ای را تا دو ماه فریز کرد.منبع: طرز تهیه خامه کیک

  6. کاربر روبرو از پست مفید parisa6780 سپاس کرده است .

    Dorhato (یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •