طعمی جالب و لذیذ با روش جدید تهیه سبزی پلو به سبک مکزیکی.




زمان آماده شدن : 10 دقیقه

زمان پخت : 50 دقیقهبرای سرو 6 نفر

مواد لازم



• 3 قاشق غذاخوری کانولا یا روغن هسته*ی انگور
• یک و نیم پیمانه برنج سفید دانه بلند• دو و یک چهارم پیمانه آب مرغ (یا بیشتر، مقدار آن به برنج شما بستگی دارد) • 1 پیمانه جعفری تقریباً خردشده، که با ملایمت روی هم انباشته شده• نیم پیمانه گشنیز تقریباً خردشده، که با ملایمت روی هم انباشته*شده• 2 عدد فلفل سبز بزرگ (دانه*های آن را خارج کرده و تقریباً خردکنید)• 2 قاشق غذاخوری پیاز خردشده• 1 حبه سیر، پوست*کنده، و تقریباً خردشده• نمک به اندازه دلخواه


توجه:



مقدار آب مرغی که استفاده می*کنید باید به اندازه مایع مورد نیاز برای نوع خاص برنج شما *باشد. برای برنج*های دانه بلند اغلب 1 و نیم پیمانه آب برای هر پیمانه برنج تا 2 پیمانه آب برای هر پیمانه* برنج لازم است.
اگر از آب مرغ خانگی بدون نمک استفاده می*کنید، حداقل نصف قاشق چای*خوری نمک به آب اضافه نمایید.

روش تهیه



1 . جعفری، گشنیز، فلفل سبز، پیاز، سیر و نصف پیمانه از آب مرغ را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که نرم شوند مخلوط*کنید.


2 . روغن را در یک قابلمه با ته کلفت ریخته و روی حرارت زیاد گرم*کنید. برنج را به آن افزوده و تا زمانی که همه*ی دانه*ها با روغن پوشانده شوند هم بزنید. سپس آن را به شکل یک لایه مسطح پهن کنید. اجازه دهید برنج به آرامی قهوه*ای شود. زمانی که شروع به قهوه*ای شدن کرد، آن را هم زده و دوباره به شکل یک لایه صاف پهن کنید تا این*که بیشتر برنج قهوه*ای رنگ شود.



3 . زمانی که بیشتر برنج کمی قهوه*ای شد، پوره*ی جعفری را از مخلوط کن درون برنج بریزید. تا زمانی که پوره کاملاً و به طور یکنواخت با برنج ترکیب شود هم بزنید. برای یک یا دو دقیقه بگذارید این مواد بپزند. سپس باقیمانده*ی آب مرغ را به قابلمه بیفزایید. صبر کنید جوش بیاید، سپس شعله را تا حدی که کمی بجوشد کم کرده و در قابلمه را ببندید. اکنون اجازه دهید برنج با حرارت ملایم برای 15 دقیقه یا به اندازه*ای که برای پخت نوع خاص برنج شما لازم است بپزد.



4 . پس از سپری شدن زمان پخت لازم برای برنج، قابلمه را از روی شعله بردارید. در قابلمه را بازکرده و یک پارچه حوله*ای یا دستمال آشپزخانه تمیز روی قابلمه قرار دهید، سپس دوباره در قابلمه را ببندید. همزمان با این*که برنج در بخار خود به پختش ادامه می*دهد، حوله به جذب آب اضافی کمک می*کند. بگذارید برنج برای 20 دقیقه در این حالت بماند. سپس برنج را با چنگال هم زده و سرو کنید.






منبع :

wiki.5040.ir/%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D9%84%D9%88%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%B2%DB%8C%DA%A9%DB%8C.html