کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: شیرینی پنیری خامه*ای توت*فرنگی

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    شیرینی پنیری خامه*ای توت*فرنگی

    روشی ساده جهت تهیه ی شیرینی لذیذ خامه ای و توت فرنگی در خانه.





    زمان آماده شدن:
    30 دقیقه
    زمان پخت: 11 دقیقه
    زمان کلی : 2 ساعت و 15 دقیقه
    تعداد شیرینی در پایان کار: 26 تا 30 شیرینی


    مواد لازم برای نان شیرینی


    • 1 بسته (تقریباً 227 گرمی) پنیر خامه*ای، نرم شده
    • 2 تکه کره (16 قاشق غذاخوری)، نرم شده
    • دو فنجان آرد همه منظوره• شکر قنادی برای پاشیدن روی شیرینی
    • 1.2 قاشق چای*خوری نمک


    مواد لازم برای داخل شیرینی


    • 1 بسته (تقریباً 227 گرمی) پنیر خامه*ای، نرم شده
    • 1.2 فنجان شکر قنادی و یا به اندازه دلخواه (اگر شیرین*تر ترجیح می*دهید مقدار بیشتری اضافه کنید)
    •1 قاشق چای*خوری عصاره*ی خالص وانیل
    •مربای توت*فرنگی


    طرز تهیه


    • در یک کاسه مناسب، پنیر خامه*ای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.
    • آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.
    • به آرامی روی تخته*ای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.
    •خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.
    • سپس خمیر را به 4 گلوله کوچک تقسیم کنید. هر کدام از گلوله*ها را صاف*کرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.
    • برای 30 دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.
    • در همین حین، با ترکیب پنیر خامه*ای، شکر قنادی و وانیل در کاسه**ای دیگر، ماده*ای که برای پر کردن داخل شیرینی است را آماده کنید.
    • تا زمانی که این مواد حالت خامه*ای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.
    • روی تخته*ای که قرار است شیرینی*ها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.
    • خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای 5 دقیقه بماند.
    • هر گلوله خمیری را تا ضخامت 3.5 سانتی*متر صاف کنید.
    • سپس آن*ها را به شکل مربع*های 3 در 3 ببرید.
    • مرکز هر مربع را با 1.2 قاشق چای*خوری از ترکیب پنیر خامه*ای و 1.2 قاشق چای*خوری مربای توت*فرنگی پر کنید. برای داشتن ظاهر زیباتر، از یک قیف شیرینی*پزی استفاده کنید. شما می*توانید محتوای داخل شیرینی را به صورت لایه*ای (یک لایه روی لایه*ی دیگر) بریزید.
    • لبه*های مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی ماده*ی داخل شیرینی قرار دهید. درزها را به هم وصل کنید.
    • برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.
    • فر را تا دمای 190 درجه سانتی*گراد گرم*کنید.
    • شیرینی را برای 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که لبه*های آن قهوه*ای شوند بپزید.
    • سپس بگذارید کاملاً خنک شود.• اکنون می*توانید شیرینی*ها را سرو کنید.


    توجه

    زمان کلی پخت شامل زمان سرد شدن نیز هست. شیرینی را در ظرف*هایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود. تا 3 ماه می*توانید آن*ها را در فریزر نگهداری کنید.



    منبع:

    wiki.5040.ir/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%AA%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%A F%DB%8C.html


    ویرایش توسط nesa : یکشنبه ۰۲ آذر ۹۳ در ساعت ۱۳:۴۰

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •