برای تهیه بیف استراگانوف نیاز به صرف هزینه ی زیاد و رفتن به رستوران ها نیست. با دستور زیر به راحتی این غذا را در خانه تهیه کنید.



بیف استراگانوف در اصل نوارهای لطیف و نازکی از گوشت گاو و قارچ است که در یک سس خامه*ای ترش پخته*شده و بر روی نودل، برنج و حتی سیب*زمینی سرخ*کرده سرو می*شود. برای پخت این غذا توصیه می**شود از برش* قسمت*های لطیف گوشت گاو مانند فیله یا قسمت بالای گوشت راسته استفاده کنید. برای سرعت بیشتر در پخت می*توانید به جای تکه*های باریک گوشت از گوشت چرخ*کرده استفاده کنید. همچنین می*توانید به جای خامه* ترش از ماست استفاده کرده و یا قارچ را کاملاً حذف کنید.




زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

برای 4 نفر

نکته: قرار دادن گوشت گاو به مدت 20 تا 30 دقیقه در فریزر در برش آن به نوارهای باریک کمک می*کند.

مواد لازم


    1. کره 6 قاشق غذاخوری
      فیله یا راسته*ی گاو حدود 453 گرم، که به تکه*های باریک به پهنای 2.54 سانتی*متر و طول 6.35 سانتی*متر بریده*شده*اند.
      موسیر خردشده یک سوم پیمانه (می*توانید پیاز را جایگزین آن کنید.)
      قارچ خردشده حدود 226 گرم
      نمک به میزان دلخواه
      فلفل به میزان دلخواه
      جوز هندی یک هشتم قاشق چای*خوری
      ترخون یک دوم قاشق چای*خوری ترخون خشک*شده یا 2 قاشق چای*خوری ترخون تازه*ی خردشده
      خامه*ی ترش 1 پیمانه در دمای اتاق




روش تهیه


1. 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه*ی بزرگ روی شعله*ی ملایم ذوب کنید. سپس شعله را زیاد کرده و تکه*های گوشت را به آن بیفزایید. شما باید گوشت را به سرعت بپزید و هر دو طرف آن را برشته کنید. بنابراین لازم است دما به اندازه کافی زیاد باشد تا گوشت برشته شود، اما نه آن* اندازه که کره را بسوزاند. شاید لازم باشد این کار را در چند نوبت انجام دهید. در هنگام پخت گوشت گاو کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. زمانی که هر دو طرف گوشت برشته شد آن را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.





2. در همان ماهیتابه، شعله را تا حد متوسط کم کرده و موسیرها را اضافه کنید. برای یک یا دو دقیقه آن*ها* را بپزید و بگذارید در آب گوشت غوطه*ور شوند. سپس موسیر را داخل همان کاسه*ی گوشت ریخته و کنار بگذارید.

3. در همان ماهیتابه 3 قاشق غذاخوری دیگر کره ریخته و آن* را ذوب کنید. دما را تا شعله*ی تقریباً زیاد بالابرده و قارچ*ها را اضافه کنید. برای حدود 4 دقیقه آن*ها را پخته و گهگاه هم بزنید. زمان پخت، جوز هندی و ترخون را روی قارچ*ها بپاشید.


  1. ​​


4. اکنون شعله را کم کرده و خامه*ترش را به قارچ*ها اضافه کنید. ممکن است بخواهید یک یا دو قاشق غذاخوری آب به این سس اضافه کنید تا رقیق شود. خامه*ی ترش را کاملاً در آن ترکیب کنید. نگذارید ترکیب به حالت نیم جوش رسیده یا بجوشد و یا خامه*ی ترش دلمه کند. در این لحظه گوشت و موسیر را با آن مخلوط*کنید. نمک و فلفل را به میزان لازم به آن بیفزایید.
این غذا را بلافاصله بر روی نودل تخم*مرغ، فتوچینی، سیب*زمینی یا برنج سرو کنید. (سیب*زمینی، برنج و ماکارونی بدون گلوتن گزینه*های فاقد گلوتن برای این غذا می*باشند.)


منبع :

wiki.5040.ir/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%81-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%AF%D8%A7%D9%86%D 9%88%D9%81.html