این بهترین روشی است که از مواد باقی*مانده آشپزی*های گذشته که کابینت شما را به هم ریخته*اند استفاده نمایید. درست کردن خمیر این نان سریع و آسان است.



همان طور که در عکس می*بینید میوه و آجیل این نان بیشتر از آرد است. تنوع مواد، این نان را خاص کرده، بنابراین پیشنهاد می*شود که آن را تنها با یک نوع میوه یا آجیل درست نکنید.
برای آرد این خمیر از ترکیب گندم سیاه و سفید استفاده شده است اما شما می*توانید فقط از آرد سبوس*دار و یا شاید هر ترکیبی از آرد که مایلید استفاده کنید. اما به خاطر داشته باشید که استفاده از آرد سفید، حداقل به عنوان نیمی از ترکیب، مانع زیاد سنگین شدن نان می*شود.


مواد لازم


    1. تخم*مرغ بزرگ سه عدد
      عصاره*ی بادام یک قاشق چای*خوری (اختیاری)
      شربت قند یا شیره*ی درخت افرا یک چهارم پیمانه
      شیر بی*چربی یک چهارم پیمانه
      آرد چندمنظوره یک پیمانه
      آرد گندم سیاه یک پیمانه
      نمک یک دوم قاشق چای*خوری
      جوش*شیرین یک دوم قاشق چای*خوری
      بکینگ پودر یک دوم قاشق چای*خوری
      آجیل خردشده دو پیمانه (ما از گردو، فندق، گردوی آمریکایی، بادام هندی، بادام، پسته و مغز تخمه کدوتنبل استفاده کردیم)
      میوه خشک خردشده دو پیمانه (ما از انجیر، زردآلو، گیلاس، کشمش، سیب، و هلو استفاده کردیم)




روش تهیه


1. فر را در دمای 176.5 درجه سانتی*گراد تنظیم کنید.

2. کف یک قالب استاندارد نان را با اسپری پخت اسپری کنید. توصیه می*شود آن را با کاغذ پوستی بپوشانید تا بتوانید پس از پخت نان آن را از قالب خارج کنید و راحت برش بزنید. البته این کار اختیاری است.

3. در یک کاسه*ی بزرگ، تخم*مرغ، عصاره بادام، شربت و شیر بی*چربی را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

4. در کاسه*ی دیگر آرد، نمک، جوش*شیرین و بکینگ پودر را مخلوط*کنید. سپس میوه*ها و آجیل*ها را داخل آن ریخته و در نهایت همه مواد را داخل کاسه قبلی بریزید و خوب هم بزنید.

5. خمیر شما در نهایت سفت خواهد شد اما اگر خیلی سفت به نظر می*رسد کمی دیگر شیر به آن بیفزایید.

6. اکنون خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن را کاملاً صاف کنید.

7. برای 45 تا 50 دقیقه آن را بپزید، تا زمانی که قهوه*ای طلایی شده و خلال دندانی که در آن فرومی*کنید تمیز بیرون بیاید.

8. خوردن این نان به حالت برشته*شده با کره دل*چسب*تر است. قرص نان سرد شده را در یک پلاستیک کاملاً پوشانده و همان جا نگهداری نمایید.


نکته

قبل از پیمانه کردن آرد آن را هم بزنید و نرم کنید. سپس با لبه*ی چاقو آن را صاف نمایید. این کار به شما اطمینان می*دهد که مقدار درستی از آرد را برداشته*اید.


منبع:

wiki.5040.ir/%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D8%AC%DB%8C%D9%84%DB%8C.html