نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: روش تهیه بادمجان با پنیر پارمسان

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    روش تهیه بادمجان با پنیر پارمسان

    پارمسان بادمجان یکی از غذاهای راحت و عالی ایتالیایی است– یک غذای ترکیبی چند لایه که بسیار شبیه به لازانیا است اما به جای پاستا برش*هایی از بادمجان* دلمه*ای در آن استفاده می*شود.




    دو نکته که در زمان پخت بادمجان، خصوصاً بادمجان*های گرد که سفت هستند، باید به خاطر داشته باشید این است که بادمجان* نه تنها رطوبت را در خود نگه می*دارد، بلکه مانند یک اسفنج روغن را نیز به خود جذب می*کند. بنابراین اگر دقت نکنید در انتهای کار بادمجان*های شما خمیر و چرب می*شوند. .

    در این دستور غذایی، برای مقابله با اولین مشکل کمی به برش*های بادمجان خام نمک زده و می*گذاریم برای مدتی باقی بمانند. نمک کمک می*کند رطوبت از بادمجان خارج شود. برای مقابله با مشکل جذب روغن نیز، قبل از آنکه همه مواد را برای پخت در ظرف پیرکس بگذاریم، به جای سرخ کردن ورقه*های بادمجان پوشیده با آرد سوخاری آن*ها را داخل فر می*پزیم.




    بنابراین ابتدا بادمجان*ها را به صورت حلقه*حلقه بریده و به آن*ها نمک بزنید. سپس تا زمانی که حلقه*های بادمجان رطوبت خود را از دست می*دهند باقی مواد را آماده کنید.

    مواد لازم


      1. بادمجان 1 کیلوگرم ( تقریباً دو عدد بادمجان بزرگ)
        نمک 1 قاشق چای*خوری
        روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
        سیر 1 حبه خردشده (حدود 1 قاشق چای*خوری)
        گوجه*فرنگی پوست*کنده و خردشده و هم*چنین آب گوجه به اندازه کافی
        ریحان تازه*ی خردشده یک دوم پیمانه
        فلفل سیاه آسیاب شده و تازه
        پودر سوخاری یک و نیم پیمانه
        پنیر پارمسان رنده شده یک و یک چهارم پیمانه
        آرد سه چهارم پیمانه
        تخم*مرغ 4 عدد (زده*شده)
        روغن زیتون یک چهارم پیمانه ر ( به اضافه*ی مقداری روغن برای چرب کردن ظرف)
        پنیر موتزارلا 680 گرم تازه و خردشده به برش*هایی با ضخامت تقریباً نیم سانتی متر





    روش تهیه


    1. بادمجان*ها را به حلقه*هایی با ضخامت حدود نیم سانتی*متر تا 1 سانتی*متر ببرید. ورقه*های بادمجان را روی یک قفسه*ی میله*ای که زیر آن یک سینی فر لبه*دار (و یا چندین لایه دستمال کاغذی) است بگذارید و هر دو سمت بادمجان*ها را به *آرامی نمک بپاشید. اجازه دهید حلقه*های بادمجان برای دو ساعت آنجا مانده و رطوبت خود را از دست بدهند.


    2. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ظرف نسبتاً بزرگ و بر روی شعله*ی متوسط گرم*کنید. سیر خردشده را به آن اضافه کرده و برای 1 دقیقه یا تا زمانی که عطر آن بلند شود به آرامی بپزید. سپس گوجه*فرنگی و آب گوجه*فرنگی را اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا ترکیب کمی غل بزند، سپس شعله را کم کرده تا برای 15 دقیقه به آرامی بجوشد. به خاطر داشته باشید در ظرف را نبندید. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه کنید. سپس ریحان خردشده را به این ترکیب اضافه کرده و آن را از روی شعله بردارید.





    3. یک و نیم پیمانه پودر سوخاری را با یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده ترکیب کرده و در یک کاسه*ی کم*عمق یا ظرف لبه*دار بریزید. آرد را در یک کاسه*ی کم*عمق، و تخم*مرغ*های زده*شده را نیز در کاسه*ی دیگری بریزید.

    4. فر را تا دمای 218 درجه سانتی*گراد گرم*کنید. مقداری روغن زیتون را ته دو سینی لبه*دار فر پخش*کنید. با دستمال کاغذی به آرامی تکه*های بادمجان را خشک* کنید. یکی*یکی حلقه*های بادمجان را ابتدا در آرد، و سپس در تخم*مرغ زده*شده و در انتها در ترکیب پودر سوخاری و پنیر پارمسان بمالید. آن*ها را روی سینی*های چرب شده قرار دهید. سپس روی هر حلقه*ی بادمجان کمی روغن بپاشید.



    5. حلقه*های بادمجان پوشیده با آرد سوخاری را داخل فر قرار دهید. برای 18 تا 20 دقیقه آن*ها را در طبقه*ی وسط فر بپزید تا خوب سرخ شوند. سپس آن*ها را از فر خارج کرده و بگذارید تا زمانی که بتوان به آن*ها دست زد سرد شوند.



    6. یک دوم پیمانه از سس گوجه*فرنگی آماده شده را کف ظرف شیشه*ای پیرکس با ابعاد 23 در 33 سانتی*متر پخش*کنید. یک سوم حلقه*های بادمجان را تنها در یک لایه و بر روی سس در ته ظرف بچینید.



    7. نیمی از پنیر موتزارلا را روی حلقه*های بادمجان بریزید. سپس یک سوم پیمانه از پنیر پارمسان رنده شده روی آن بپاشید.



    8. یک سوم دیگر بادمجان*ها را روی پنیر بگذارید. 1 پیمانه سس روی حلقه*های بادمجان پخش*کنید. باقیمانده*ی پنیر موتزارلای خردشده را روی سس بریزید. سپس یک سوم پیمانه از پنیر پارمسان رنده شده را روی آن بریزید.



    9. باقی*مانده*ی بادمجان*ها را در یک لایه*ی دیگر روی پنیر قرار دهید. باقیمانده*ی سس و پنیر پارمسان را نیز روی آن بریزید.

    10. بدون آنکه روی این مواد را بپوشانید اجازه دهید به مدت 35 دقیقه در دمای 176.5 درجه سانتی*گراد بپزند. سپس غذا را از فر خارج کرده و قبل از برش برای سرو بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند تا خنک شود.



    منبع:
    wiki.5040.ir/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%86.html



  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۰۴ آبان ۹۶ [ ۰۱:۴۶]
    نوشته ها
    66
    امتیاز
    264
    سطح
    1
    Points: 264, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.5%
    دستاوردها:
    7 days registered250 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    خیلی خوب بود دستت درد نکنه ... فروشگاه اینترنتی نت منزل / مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه / جدیدترین مدل ها و برترین برند ها: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
    فروشگاه اینترنتی نت منزل/ مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه: www.netmanzel.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •