دستور تهیه ی خورشتی لذیذ و جدید را یاد بگیرید.




مناسب برای 6 تا 8 نفر



برای این دستور غذایی از پا، ران یا بال*های مرغ استفاده کنید. این* قسمت*ها به نسبت گوشت سینه طعم بهتری به خورشت می*دهند.
مواد لازم

  1. 1
    پا، ران یا بال مرغ
    907 تا 1360 گرم
    2
    روغن سبزیجات
    3 قاشق غذاخوری
    3
    پیاز زرد یا سفید، ورقه ورقه شده
    1 عدد
    4
    زنجبیل، پوست*کنده و خردشده
    یک تکه*ی 7.5 سانتی*متری
    5
    سیر، تقریباً خردشده
    6 تا 8 حبه
    6
    سیب*زمینی شیرین، پوست*کنده و تکه*تکه شده
    907 تا 1360 گرم
    7
    گوجه*فرنگی خردشده (یا رب)
    قوطی 42.5 گرمی
    8
    آب مرغ
    پیمانه*ی 1 لیتری
    9
    کره*ی بادام*زمینی
    1 پیمانه
    10
    بادام*زمینی تفت داده*شده
    1 پیمانه
    11
    تخم گشنیز آسیاب شده
    1 قاشق غذاخوری
    12
    فلفل قرمز
    1 قاشق چای*خوری (یا به اندازه دلخواه)
    13
    نمک و فلفل سیاه
    میزان لازم
    14
    گشنیز خردشده
    یک چهارم تا یک دوم پیمانه




روش تهیه


روغن سبزیجات را درون یک قابلمه*ی بزرگ روی حرارت متوسط گرم*کنید. تکه*های مرغ را به خوبی نمک بزنید، به آرامی آن*ها را خشک کرده و در روغن برشته کنید. این کار را در چند نوبت انجام دهید تا درون قابلمه شلوغ نشود. زمانی که تکه*های مرغ برشته شدند آن*ها را کنار بگذارید.

پیازها را برای 3 تا 4 دقیقه درون روغن سرخ*کنید، مرتباً آن*ها را هم زده و هر تکه*ی قهوه*ای شده را از ته قابلمه بتراشید. زنجبیل و سیر را افزوده و سپس برای 1 تا 2 دقیقه*ی دیگر آن*ها را سرخ*کنید. سپس سیب*زمینی شیرین را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

مرغ، آب مرغ، گوجه*فرنگی خردشده، کره*ی بادام*زمینی، بادام*زمینی، تخم گشنیز و فلفل قرمز را افزوده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بگذارید این ترکیب جوش بیاید. سپس نمک آن را بچشید و در صورت نیاز مقداری دیگر به آن نمک بیفزایید. در قابلمه را بسته و برای 90 دقیقه یا تا زمانی که گوشت مرغ به آسانی از استخوان آن جدا *شود و سیب*زمینی*های شیرین ترد شوند بگذارید به آرامی بجوشد (پس از یک ساعت آن را چک کنید).

تکه*های مرغ را خارج کرده و آن*ها را در یک کاسه بگذارید تا خنک شوند، به حدی خنک باشند که بتوان به آن*ها دست زد. در صورت تمایل پوست مرغ را جدا کرده و دور بریزید و یا آن را خردکرده و داخل قابلمه بریزید. سپس تکه*های گوشت اطراف استخوان را جدا کرده و گوشت را دوباره به قابلمه بازگردانید.

طعم نمک و فلفل قرمز خورشت را بچشید، سپس در حدی که فکر می*کنید برای شما قابل*تحمل است فلفل سیاه بیفزایید– این خورشت باید تند باشد. اکنون گشنیز خردشده را به آن اضافه کرده و به تنهایی و یا با یک برنج ساده*ی بخارپز شده سرو نمایید.


منبع:

wiki.5040.ir/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%B2%D9%8 5%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%82%D8%A7%DB%8C%DB%8C.h tml