به سادگی و بدون صرف هزینه ی زیاد غذایی متنوع برای مهمانی های خود تهیه کنید.


وا
د لازم

    1. روغن 1 قاشق غذاخوری
      دانه*ی زیره سبز 1 قاشق چای*خوری
      برگ بو مقدار لازم
      پیاز زرد متوسط 1 عدد ، برش داده شده به هلال*های باریک
      سیر 2 حبه ، پوست*کنده و خردشده (اختیاری)
      برنج باسماتی 1 پیمانه (برنج دانه بلند)
      کنسرو ذرت شیرین 1 عدد (می*توانید در صورت تمایل از ذرت تازه پوست*کنده و یا ذرت شیرین یخ زده استفاده کنید)
      نمک


      مقدار لازم




روش تهیه


1 . روغن را در یک قابلمه متوسط گرم*کنید. دانه*های زیره*ی سبز را به آن بیفزایید. اجازه دهید برای حدود 30 ثانیه یا تا زمانی که عطر آن*ها بلند شود روی شعله جلز ولز کنند. 2. برگ بو را اضافه کرده و هم بزنید. سپس پیاز خردشده را به غذا افزوده و روی شعله*ی متوسط تا زمانی که پیاز نرم و قهوه*ای شود آن را بپزید. 3. در صورتی که از سیر استفاده می*کنید آن را اضافه کنید. برای 30 ثانیه یا تا زمانی که عطر سیر بلند شود آن را هم بزنید. سپس برنج را افزوده و برای حدود 1 دقیقه یا تا وقتی که کمی برشته*شده و با روغن پوشانده شود آن را هم بزنید. 4. حالا ذرت، نمک و 5/2 پیمانه آب اضافه کنید. بگذارید این مواد جوش بیاید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید. درب ظرف را بسته و بگذارید برنج برای حدود 10 دقیقه غل بزند تا پخته شود. برنج باید بپزد اما خمیر نشود. پلو ذرت خود را با لپه یا کاری سبزیجات و چاشنی هندی رایتا سرو کنید.



منبع :
wiki.5040.ir/%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B0%D8%B1%D8%AA.html