در این مقاله با طرز تهیه یک دسر ساده و زیبا که با استفاده از توت*فرنگی*های تازه و کرم معطر لیمو و نارگیل درست می*شود آشنا می*شوید.



مواد لازم



    1. برای کرم لیمو
      آب لیموی تازه یک چهارم پیمانه یا 60 میلی*لیتر
      عسل 3 قاشق غذاخوری یا 60 گرم
      کره 2 قاشق غذاخوری یا 28 گرم
      نمک دریا مقدار لازم
      تخم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>مرغ 1 عدد
      زرده*ی تخم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>مرغ دو عدد
      پوست لیمو یک هشتم قاشق چای*خوری








    1. برای دسر پارفه
      توت*فرنگی تازه 453.5 گرم ، پوست*کنده و خردشده
      وانیل یک دوم قاشق چای*خوری
      عسل طبیعی شل 2 قاشق غذاخوری (اگر عسل شما در دمای اتاق جامد است آن را کمی گرم<a href="redirect.php?a=www.forums.pichak.net/">*</a>کنید)
      شیر نارگیل پرچرب 1 قوطی ، که در طول شب در یخچال گذاشته شده باشد
      دستورالعمل تهیه کرم لیمو






روش کار


1. حداقل یک شب قبل از درست کردن این دسر یک قوطی باز نشده*ی شیر نارگیل را در یخچال قرار دهید.
2. کرم لیمو و عسل را نیز از قبل آماده کنید.
3. به این ترتیب که کره را به مکعب*هایی بریده و همراه با آب لیمو، عسل و کمی نمک داخل یک کاسه*ی شیشه*ای مقاوم در برابر حرارت ریخته و کاسه را روی یک ماهیتابه*ای که آب در آن غل می*زند قرار دهید. اطمینان یابید ته کاسه با آب برخوردی نداشته باشد.
4. تا زمانی که کره آب شده و محتویات داخل کاسه کاملاً ترکیب شوند آن*ها را هم بزنید.
5. در یک کاسه*ی جدا تخم مرغ و زرده*ها را به آرامی با یک چنگال بزنید.
6. ماهیتابه را از روی شعله برداشته و تخم< مرغ زده*شده را داخل ترکیب گرم لیمو بریزید و هم بزنید.
7. ظرف را برای پخت دوباره روی شعله برگردانید، حدود 3 تا 5 دقیقه این مواد را مرتباً هم بزنید تا زمانی که ترکیب غلیظ شده و حالتی شبیه به کاستارد (کرم شیر و زرده تخم مرغ) پیدا کند. (این کرم باید نرم و خامه*ای باشد) در این لحظه بلافاصله آن را از روی شعله بردارید. (اگر بیشتر روی شعله بگذارید کرم غلیظ شده و ممکن است کمی موج*دار و ناصاف باشد)
8. ترکیب را از روی گاز برداشته و همان طور که سرد می*شود گهگاه هم بزنید. سپس آن را داخل یک شیشه*ی تمیز ریخته و قبل از ادامه کار آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. (توجه داشته باشید که این کرم باید برای چند هفته در یخچال بماند)
9. کرم نارگیل زده شده را نیز باید از قبل تهیه کنید.
10. درب کرم جامد که تا بالای ظرف آمده است را بازکرده و آن را بیرون بیاورید. از مایع شفاف ته ظرف صرف*نظر کنید.
11. کرم نارگیل را داخل یک کاسه* که از قبل سرد شده است بریزید و با استفاده از همزن دستی به آرامی و با سرعت کم هم بزنید تا شفاف شود. سپس سرعتتان را بیشتر کرده و تا زمانی که غلیظ شده و حالت قله در آن شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید. اکنون ترکیب را در کرم لیموی خنک شده ریخته و دوباره کمی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند (این کرم لیمویی باید برای چند روز در یخچال نگه داشته شود)
12. برای داخل دسر توت*فرنگی تهیه کنید.
13. تکه*های خردشده*ی توت*فرنگی را در یک کاسه ریخته و با دو قاشق غذاخوری عسل و یک دوم قاشق چای*خوری عصاره*ی وانیل ترکیب کنید. (روی آن را پوشانده و یک شب در یخچال نگهداری کنید)
14. حالا می*توانید دسر پارفه را آماده کنید.
15. توت*فرنگی*های نرم شده را با قاشق ته 4 لیوان یا کاسه بریزید، روی آن یک لایه از کرم لیمو و نارگیل اضافه کنید. لایه بعدی را با باقی*مانده*ی توت*فرنگی*ها و ترکیب کرم ادامه دهید. برای تزیین، روی هر دسر پارفه توت*فرنگی یا پوسته*ی لیمو بریزید. دسر را بلافاصله سرو کرده و یا تا زمان مناسب برای سرو آن را در یخچال قرار دهید.



منبع:

wiki.5040.ir/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%AA%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%A F%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D9%85-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84.html