ما به شما آموزش می دهیم که به سادگی در خانه برای خود تارت لیمویی خوش طعمی تهیه کنید. با ما همراه شوید.



برای لذت بیشتر از طعم تارت با نعناع تازه آن را تزئین کرده و برگ*های کوچک نعناع را نیز میان تکه*های تارت قرار دهید.

مواد لازم



    1. پوست لیموی شکری
      پوست لیمو 1 پیمانه برش خورده به نوارهای باریک
      شکر 1 پیمانه



    1. پوسته تارت
      آرد 1.5 پیمانه
      نمک نصف قاشق چای*خوری
      کره*ی بدون نمک نصف پیمانه (یک قالب یا 635 گرم) که در دمای اتاق نرم شود
      شکر نصف پیمانه
      تخم*مرغ 1 عدد بزرگ، زده*شده
      عصاره*ی بادام یک چهارم قاشق چای*خوری
      آب لیمو 1 قاشق غذاخوری



    1. کرم لیمویی
      کره*ی بدون نمک نصف پیمانه (یک قالب)
      کرم فرایچ یک چهارم پیمانه (نوعی خامه*ی ترش)
      تخم*مرغ 2 عدد بزرگ
      زرده*ی تخم*مرغ 3 عدد بزرگ
      آب لیموی تازه سه چهارم پیمانه
      شکر سه چهارم پیمانه
      پوست لیمو 1.5 قاشق چای*خوری





تجهیزات مورد نیاز


• قالب 25.5 سانتی*متری تارت با کفی قابل جدا شدن
• همزن مخصوص خمیر یا دو چاقوی غذاخوری کُند• دیگ بخارپز دو طبقه و چندین کاسه*ی فلزی برای مخلوط کردن مواد

درست کردن پوست لیموی شکری


1.
پوست لیمو را در یک ماهیتابه ریخته و تا حدود 1 سانتی*متر از آن را با آب پر کنید. بگذارید جوش بیاید. ماهیتابه را از روی شعله برداشته، آب آن را خالی کنید. سپس دوباره آن را با آب پر کرده و همان کار را تکرار کنید. مجدداً بگذارید جوش بیاید، سپس از روی شعله برداشته و آبش را خالی کنید. دوباره آب اضافه کنید. این بار شکر را نیز بیفزایید. بگذارید برای 30 دقیقه غل بخورد. سپس آب آن را خالی کنید.

2. اکنون پوست لیمو را روی یک کاغذ پوستی پهن کنید. بگذارید یک شب در دمای اتاق بماند تا خشک شود (در یخچال نگذارید). روز بعد پوست لیمو را با کمی دیگر شکر مخلوط*کنید.

درست کردن پوسته* تارت


3.
آرد، نمک، کره و شکر را در یک کاسه ترکیب* کنید. برای این*که کره داخل آرد خوب مخلوط شود از یک همزن مخصوص خمیر یا دو عدد چاقوی غذاخوری کُند استفاده کنید تا زمانی که خمیر شکل خرده*های پوسته*پوسته شود. شما می*توانید با دستانتان نیز آن*ها را ترکیب کنید. با یک قاشق چوبی تخم*مرغ، عصاره*ی بادام، و آب لیمو را ترکیب کنید. تا زمانی که خمیر انبوه شده و پف کند به هم زدن ادامه دهید. در ابتدا ممکن است خیلی خشک به نظر برسد. آن را به شکل یک توپ درآورید، سپس روی یک صفحه پهن کرده و با پلاستیک روی آن را بپوشانید و برای حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.



4. فر را تا دمای 176.5 درجه سانتی*گراد گرم*کنید.

5. قبل از کار با خمیر بگذارید خمیر برای حداقل 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بماند. قبل از صاف کردن، خمیر باید به مقدار کافی بماند تا انعطاف*پذیر شود. حالا خمیر را بین دو صفحه* کاغذ پوستی یا کاغذ مومی پهن کنید تا دایره*ای با قطر 5 سانتی*متر بزرگ*تر از قالب تارت شما درست شود. (حدود 30.5 سانتی*متر)

6. خمیر را داخل قالب تارت فشار دهید. از وردنه استفاده کنید تا خمیر را در لبه*های قالب هموار کنید. فویل آلومینیومی را بر روی خمیر گذاشته و به آرامی آن را به شکل خمیر داخل قالب در آورید. وزنه*ی روی پای را به آن اضافه کنید (لوبیای خشک*شده برای اینکار خوب است، اگرچه پس از آنکه شما آن را به عنوان وزنه*ی روی پای انتخاب کردید، آن*ها را به عنوان وزنه*ی پای خود نگه*دارید و سعی نکنید با آن*ها چیزی بپزید). برای 20 دقیقه خمیر را بپزید. سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.





درست کردن کرم لیمویی


7.
کره* و کرم فرایچ را بر روی دیگ بخارپز دو طبقه قرار دهید تا آب شوند، سپس هم بزنید تا ترکیب شوند (اگر دیگ بخارپز دو طبقه ندارید، به اندازه چند سانتی*متر آب داخل یک ماهیتابه بریزید تا به آرامی غل بزند، یک کاسه*ی استیل ضد زنگ روی ماهیتابه بگذارید و اطمینان یابید ته کاسه با آب در حال جوش برخوردی نداشته باشد). حالا ماهیتابه*ی بالایی را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.

8. در کاسه بالای بخارپز دو طبقه، تخم*مرغ و زرده*های آن را تنها به اندازه*ای که گرم شوند هم بزنید. بعد آن را از روی حرارت برداشته و در ترکیب کره و سپس آب لیمو بریزید و هم بزنید. ترکیب را با الک داخل یک کاسه*ی تمیز صاف کنید و روی آب در حال غل زدن قرار دهید. شکر و پوست لیمو را به آن افزوده و برای حدود 4 دقیقه هم بزنید تا به حدی گرم شود که بتوان به آن دست زد.

سرهم کردن تارت


9.
اکنون کرم لیمویی را داخل پوسته*ی تارت ریخته و برای 25 دقیقه یا تا زمانی که وسط آن شکل گیرد در دمای 176.5 درجه سانتی*گراد بپزید. سپس اجازه دهید روی قفسه فر بماند تا خنک شود. بعد تارت را داخل یخچال بگذارید. زمانی که برای سرو آماده* بودید، پوست لیموی شکری را روی آن بریزید. برای تزئین آن نیز می*توانید از نعناع تازه استفاده کنید.





منبع :
wiki.5040.ir/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%DB%8C%DB%8C.html