کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: رولت هندوانه برای شب یلدا

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    رولت هندوانه برای شب یلدا

    رولت هندوانه برای شب یلدا



    با این رولت هندوانه از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.


    درست کردن این رولت هندوانه برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور تهیه ای که در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد، میتوانید با کمی دقت در اندازه مواد و ترتیب آنها، به راحتی رولت را تهیه کرده و از عزیزانتان درشب یلدا پذیرایی کنید


    ابتدا یک رولت 4 تخم مرغی درست کنید.



    طرز تهیه رولت

    تخم مرغ : 4 عدد
    شكر : 80 گرم
    آرد : 90 گرم
    شربت غلیظ : 1 ق س


    طرز تهیه


    زرده تخم مرغ را از سفیده جدا كنید و زرده را با نصفی از شكر و وانیل بزنید تا كرم شود .
    سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شكر را بصورت بارانی به آن اضافه كنید .
    زرده و سفیده را مخلوط كرده و بعد آرد را روی آن الك می كنیم .
    اگر دوست دارید روی رولت طلایی شود 1 ق س شربت را در آخر به آن اضافه می كنیم .
    بعد در سینی 40×30 ریخته و این نكته خیلی مهم است كه سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر220 درجه فقط 8 تا 10 دقیقه

    قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید. ( من از رنگ مایع استفاده کردم )
    بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.


    کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.


    دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشه که خودشو بیشتر نشون بده )


    این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید.







    برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.


    بعد از خامه کشی و چندساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندونه شکلات آبکرده رو داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم ( مانند تصویر )







    گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ


    ویرایش توسط nesa : سه شنبه ۲۵ آذر ۹۳ در ساعت ۱۲:۵۶

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •