مجله سیب سبز: سالادي با طعم*هاي متنوع ، تازه، ترد و سالم. يك سالاد عربي كه حس متفاوتي را براي*تان به وجود مي*آورد. براي تهيه اين سالاد احتياج به نان عربي پيتا يا نان مديترانه*اي داريد. نگران نباشيد، اگر اين نان را پيدا نكرديد مي*توانيد از نان تافتون يا لواش استفاده كنيد.




  • نان مديترانه*اي: يك بسته
  • روغن: كمي
  • گوجه*فرنگي: دو عدد
  • خيار: يك عدد
  • پياز قرمز: يك عدد
  • تربچه: پنج عدد
  • كاهو كوچك: يك عدد
  • نعناع تازه: مقداري
  • سير: يك عدد
  • ليمو ترش: سه عدد
  • نمك و فلفل: مقداري


طرزتهیه:

1. يك عدد نان مديترانه*اي را به صورت مربع*هاي كوچك برش دهيد، سپس در روغن داغ سرخ كنيد تا برشته شود. نان سرخ شده را روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي از بين برود.

2. اگر نمي*خواهيد از روغن استفاده كنيد مي*توانيد نان را در فر با حرارت 180 درجه سانتي*گراد به مدت پنج دقيقه قرار دهيد تا برشته بشود. دو عدد گوجه*فرنگي و يك عدد خيار را با پوست يا بدون پوست و يك عدد پياز قرمز را نگيني خرد كنيد و در كاسه*اي بريزيد.

3. پنج عدد تربچه را باريك اسلايس كرده و اضافه كنيد. يك عدد كاهوي كوچك با برگ*هاي تازه و سبز روشن را درشت خرد كرده و اضافه كنيد. يك مشت برگ نعناع تازه هم داخلش بريزيد و با هم مخلوط كنيد. در انتها نان برشته را نيز اضافه كنيد.

نکات:

- توجه داشته باشيد سس اين سالاد را بايد هنگامي كه قصد سرو داريد به سالاد اضافه كنيد در غير اين‏صورت سالاد پژمرده شده و كيفيتش را از دست مي*دهد.

- براي تهيه سس اين سالاد، آب دو تا سه عدد ليموترش تازه را با يك فنجان روغن زيتون و يك عدد سير له شده يا رنده شده و يك قاشق غذاخوري سماق و يك*دوم قاشق چاي*خوري زيره سبز و كمي نمك و فلفل مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.



منبع:
bartarinha.ir