از ویکی*پدیا، دانشنامهٔ آزاد
Food packages (1).jpg

مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می*شود، به علوم و صنایعی اطلاق می*شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می*گردد.[۱]
تاریخچه

در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فراورده*های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی] تغییر نام داده*است.
تعریف

کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می*کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و... زیر مجموعه این گرایش می*باشند.[۱]

متخصصین صنایع غذایی قادر خواهند بود؛ عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه*داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه*سازی خطوط تولید در کارخانه*های صنایع غذایی، هدایت، نظارت و مسئولیت فنی واحدهای تولید فراورده*های مختلف غذایی را بعهده گیرند.[۱]
انتخاب و ارسال "سونات"