کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

  1. #1
    مدیر کل سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۷:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,543 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

    مجله سیب سبز - ستاره محمد: بعد از شام كنار شومينه نشسته*ايد، روي پاهاي*تان پتو انداخته*ايد و چاي داغ در دست*تان است. با اينكه حسابي از اين موقعيت لذت مي*بريد اما باز هم انگار چيزي كم داريد! بله، درست حدس زديد آن چيزي نيست جز يك دسر شيرين، خوشمزه و داغ در كنار يك اسكوپ بستني وانيلي يا خامه. پس اگر مي*خواهيد امسال خاطره*اي متفاوت از شب*هاي پاييزي داشته باشيد اين 10 دسر فوق*العاده آسان را امتحان كنيد.

    كيك فنجاني پنج دقيقه*اي



    35 گرم آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات، كمي نمك و یک و يك*دوم قاشق غذاخوري شكر قهوه*اي را با هم مخلوط كنيد. در كاسه*اي ديگر یک عدد تخم*مرغ، دو قاشق غذاخوري شير، یک قاشق غذاخوري كره و يك*چهارم قاشق چاي*خوري وانيل را مخلوط كنيد، سپس مواد خشك را به مواد *تر اضافه كنيد، آن را در يك ماگ 500 ميلي ليتري بريزيد و براي 70 تا 90 ثانيه در مايكروفر با درجه بالا بگذاريد تا كيك بالا بيايد و پخته شود.


    پودينگ ليمويي



    فر را روي 180 درجه سانتي*گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چاي*خوري رنده پوست ليمو، يك*سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه*چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم*مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده*ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن*ماري براي 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.


    پودينگ ليمويي



    فر را روي 180 درجه سانتي*گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چاي*خوري رنده پوست ليمو، يك*سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه*چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم*مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده*ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن*ماري براي 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.


    فوندانت شكلات داغ



    فر را روي دماي 180 درجه سانتي*گراد گرم كنيد. 125 گرم شكلات تلخ همراه 150 گرم كره را با روش بن*ماري آب كنيد. با همزن برقي سه تخم*مرغ و نصف پيمانه شكر قهوه*اي را بزنيد تا پف كند. يك*سوم پيمانه آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات و مايع شكلات آب*شده را با تخم*مرغ زده شده مخلوط كنيد. فوندانت را براي 10 تا 12 دقيقه بپزيد.


    فاستر موز:



    دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوه*اي و يك*چهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد.


    كاسترد كارامل



    سه*چهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرف*ها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخم*مرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سه*چهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرف*ها روي شكر كاراملي*شده بريزيد. اين دسر را به روش بن*ماري در حرارت 180 درجه سانتي*گراد داخل فر براي 40 تا 45 دقيقه بپزيد.


    پودينگ عسل و برنج



    سه و يك*دوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چاي*خوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي 20 تا 25 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله *برداريد و يك*چهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرف*هاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد.


    كيك سيب داغ



    دو پيمانه سيب خردشده را با یک پيمانه شكر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. 100 گرم كره را آب كنيد. یک پيمانه شكر، سه*چهارم پيمانه آرد، دو قاشق چاي*خوري بكينگ پودر، یک قاشق چاي*خوري دارچين و يك*چهارم قاشق چاي*خوري نمك را با هم مخلوط كنيد. سه*چهارم پيمانه شير و یک عدد تخم*مرغ را با هم بزنيد و بعد مواد *تر و خشك را مخلوط كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد، سپس سيب*ها و كره را روي خمير بريزيد و آن را در دماي 160 درجه سانتي*گراد براي 50 تا 60 دقيقه بپزيد.


    گلابي داغ كاراملي



    چهار عدد گلابي را نصف كنيد و هسته*هايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چرب*شده فر بچينيد. در يك قابلمه كوچك دو سوم پيمانه آب و يك*چهارم پيمانه عسل را مخلوط كنيد و براي سه دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابي*ها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخك، پودر هل و شكر بپاشيد و اجازه دهيد در دماي 200 درجه سانتي*گراد براي 45 تا 55 دقيقه بپزند. گلابي*هاي داغ را همراه خامه يا بستني سرو كنيد.


    كرم بروله



    فر را روي دماي 160 درجه سانتي*گراد گرم كنيد. یک فنجان خامه را در مايكروفر با حرارت متوسط گرم كرده و بعد يك و نيم قاشق چاي*خوري اسانس وانيل به آن اضافه كنيد. پنج زرده تخم*مرغ و يك*سوم فنجان شكر را با همزن برقي مخلوط كرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه كنيد. مخلوط به دست آمده را در ظرف*هاي مورد نظر بريزيد و به روش بن*ماري براي نيم ساعت در فر بپزيد، سپس روي آنها را با شكر قهوه*اي بپوشانيد و اين بار سه دقيقه شعله بالايي فر را روشن كنيد تا روي دسر قهوه*اي شود.

    منبع:
    bartarinha.ir



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    Hidden Content



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



  2. کاربر روبرو از پست مفید دنیای خاموش من سپاس کرده است .

    سوشيانس (سه شنبه ۰۹ دی ۹۳)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •