در مقاله ی زیر با روش تهیه شیرینی لذیذ با بادام و تمشک آشنا شوید.



تعداد شیرینی: 20 عدد
زمان آماده شدن : 25 دقیقهزمان خنک شدن: 25 دقیقه

مقدار ارزش غذایی





    1. کالری 140
      پروتئین 2 گرم
      کربوهیدرات 19 گرم
      چربی 7 گرم
      چربی اشباع*شده 2 گرم
      فیبر 1 گرم
      شکر 18 گرم
      نمک 0.06 گرم





مواد لازم


    1. سفیده*ی تخم*مرغ 4 عدد
      خاک قند 300 گرم
      رنگ خوراکی صورتی یا قرمز مقدار لازم
      پودر بادام 140 گرم
      پنیر ماسکارپونه نصف بسته*ی 250 گرمی
      مربای تمشک 4 تا 5 قاشق غذاخوری



روش تهیه


1. سفیده*های تخم*مرغ را در یک کاسه*ی بزرگ و تمیز هم بزنید تا به شکل قله*های نرم در بیایند. سپس در 3 یا 4 نوبت با خاک قند ترکیب کرده، و بین هر بار افزودن خوب هم بزنید. همراه با آخرین نوبت افزودن خاک قند چند قطره رنگ خوراکی را نیز اضافه کنید. تا زمانی که ترکیب صورتی روشن شود هم بزنید، ترکیب باید بدون هیچ رگه*ای در آن و غلیظ و شفاف شود و کمی حالت کف* اصلاح را پیدا کند.

2. با استفاده از یک قاشق فلزی بزرگ به آرامی پودر بادام را با آن ترکیب کنید. 4 سینی مخصوص پخت را با کاغذ پوستی پوشانده و مقداری از ترکیب را در گوشه*های هر سینی بریزید تا کاغذها در جای خود محکم شوند. اگر به مقدار کافی سینی ندارید، نصف شیرینی*ها را پخته و بگذارید سرد شوند، سپس این عمل را برای بقیه دوباره تکرار کنید. با استفاده از 2 قاشق یا قیف شیرینی*پزی که دهانه*ی آن پهن است 40 دایره درست کنید که عرض هر کدام تقریباً 5 سانت باشد. برای حدود 10 دقیقه بگذارید شیرینی*ها بمانند تا پوسته آن*ها شروع به شکل گرفتن کند.

3. فر را حدود 180 درجه گرم*کنید. سینی*های پخت را داخل فر بگذارید. درب فر را نیمه*باز بگذارید تا به بخار اجازه دهید خارج شود. سپس برای 20 تا 25 دقیقه آن*ها را بپزید تا زمانی که ترد شوند، اما قهوه*ای نشود. بعد از پخت بگذارید شیرینی*ها خنک شوند.

4. زمانی که برای سرو شیرینی آماده شدید به آرامی با یک کاردک کاغذ دور آن را جدا کنید. روی نصف شیرینی*ها با دقت 1 قاشق چای*خوری مربای تمشک بمالید. روی نصفه*ی دیگر هم 1 قاشق چای*خوری پنیر ماسکارپونه بمالید. سپس به آرامی این دو نیمه را روی هم قرار دهید. در نهایت شما 20 عدد شیرینی خواهید داشت.



منبع:
wiki.5040.ir/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%B4%DA%A9-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85.html