کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: 7 اشتباه بزرگ در هنگام پخت پوره سیب*زمینی

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    7 اشتباه بزرگ در هنگام پخت پوره سیب*زمینی

    از آنجایی که هیچ کس دوست ندارد یک پوره سیب*زمینی* چسبناک، سرد و یا بی*مزه را میل کند، هنگام آماده کردن پوره سیب*زمینی از این اشتباهات رایج دوری کنید.




    1. انتخاب اشتباه نوع سیب*زمینی


    برای این که پوره شما هر چه بیشتر نرم و پف کرده باشد، سیب*زمینی*هایی را انتخاب کنید که نشاسته*ی آن*ها بیشتر است (مانند گونه*های قهوه*ای متمایل به قرمز). این سیب*زمینی*ها چاشنی*ها را بهتر به خود جذب می*کنند. سیب*زمینی*های مومی شکل (مانند انواع قرمز یا سفید) نیاز دارند بیشتر له شوند تا به شکل خامه*ای دربیایند، که این مسئله می*تواند منجر به خراب شدن خمیر سیب*زمینی شما شود.


    2. اضافه نکردن نمک به آب


    وقتی سیب*زمینی می*پزد، دانه*های نشاسته بادکرده و آب را جذب می*کنند. در صورتی که به آن نمک اضافه کرده باشید آب و نمک را با هم جذب می*کنند. بنابراین در پایان دیگر نیازی نیست به آن نمک بزنید و غذای شما خوش*طعم خواهد شد، نه بی*مزه.


    3. شروع پخت در آب داغ


    سیب*زمینی*ها را در آب سرد بریزید، به آن نمک زده و روی شعله بگذارید تا جوش بیایند. سپس زیر آن*ها را کم کنید تا به آرامی غل بخورند. اگر شما با آب داغ کار خود را شروع کنید سیب*زمینی*ها به طور یکنواخت نخواهند پخت. به طوری که قبل از پخت داخل آن*ها، بخش بیرونی*شان از هم جدا می*شود.


    4. خالی نکردن کامل آب


    پس از پخت سیب*زمینی اطمینان یابید آب آن کاملاً خارج شود. شما می*خواهید پوره شما مزه*ی سیب*زمینی بدهد نه آب. اگر مایل باشید می*توانید سیب*زمینی*های بدون آب را دوباره به آرامی روی شعله گاز گرم *کنید تا کمی قبل از له کردن کاملاً خشک شوند.


    5. افزودن چاشنی*ها مستقیماً از یخچال


    قبل از آب کردن کره* داخل سیب*زمینی*های داغ، اجازه بدهید دمای کره به دمای اتاق برسد، سپس آن را در شیر یا خامه گرم له کنید. با این روش کره راحت*تر جذب*شده و مواد دیگر را نیز سرد نخواهد کرد.


    6. کار شدید و اضافی بر روی سیب*زمینی


    دانه*های متورم نشاسته در سیب*زمینی پخته*ی شما در حالت حساسی قرار دارند. له کردن سیب*زمینی*ها با شدت زیاد، برای مثال در مخلوط کن، یا برای مدتی طولانی، نشاسته*ی زیادی آزاد می*کند که می*تواند آن*ها را چسبناک و نامطبوع کند. با سیب*زمینی*های خود با ملایمت رفتار کنید تا در نهایت سیب*زمینی*هایی نرم و پف کرده و مهمانانی راضی و سیر داشته باشید.


    7. آماده کردن آن*ها از خیلی قبل


    گرچه آماده کردن مواد غذایی از قبل کار خوبی است، خصوصاً زمانی که غذای مورد نظر به پخت مواد زیادی احتیاج دارد، اما سیب*زمینی* اگر برای زمانی طولانی باقی بماند طعم خوبی نخواهد داشت. گذاشتن سیب*زمینی*ها در طول شب در یخچال آسان و بی*دردسر به نظر می*رسد اما طعم و مزه*ی آن*ها مانند مقوا خواهد شد. با این حال همچنان اصرار دارید آن*ها را از قبل بپزید؟ در این صورت می*توانید سیب*زمینی*های آماده*شده را در یک کاسه*ی ضد حرارت بگذارید و روی آن را با درب پلاستیکی بپوشانید. سپس کاسه را برای 2 ساعت بالای آب در حال جوش بگذارید. اگر یک آرام پز با تنظیمات گرم کردن دارید، این وسیله نیز برای شما مفید خواهد بود. قبل از سرو کردن، دوباره سیب*زمینی*ها را به هم بزنید تا نرم شوند.


    منبع:

    wiki.5040.ir/7-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A8%E2%80%8C%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%8 6%DB%8C.html




  2. کاربر روبرو از پست مفید nesa سپاس کرده است .

    purifier (جمعه ۱۹ شهریور ۹۵)

  3. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵ [ ۲۳:۰۳]
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    11
    امتیاز
    569
    سطح
    1
    Points: 569, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 1 در 1 پست
    ممنون از نکاتی که ذکر کردید با رعایت این موارد می توان یه پوره عالی داشت.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •